Familia actorului Virgil Ogășanu, internată cu COVID: oboseală, dureri mari, plămâni afectați

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.03.2021 - 12:04
Familia actorului Virgil Ogășanu, internată cu COVID / FB

Marele actor Virgil Ogăşanu, soţia acestuia, actriţa Valeria Ogăşanu, şi fiul lor, Mihai, au ajuns cu toţii la spitalul Colentina în stare gravă, infectaţi cu coronavirus.

SHARE

Actorul Virgil Ogăşanu, în vârstă de 80 de ani, a avut o formă mai gravă a bolii şi a necesitat oxigen încă din primele zile de internare.

Pe 20 ianuarie, toţi trei membrii familiei, actorul Virgil Ogăşanu, soţia acestuia, actriţa Valeria Ogăşanu, dar şi fiul lor, Mihai, au aflat că sunt infectaţi cu noul coronavirus. 
La început, simptomele au fost uşoare, însă când a debutat febra, cei trei au decis să cheme Salvarea şi să se interneze cu toţii la Spitalul Colentina. 
„S-a întâmplat în perioada 20 ianuarie. Simptomele au fost la toţi trei cam la fel. Au început cu o mică tuse seacă, cu o uscăciune a gâtului, o chestie total particulară. Beai apă şi aveai senzaţia că nu te-ai hidratat. După două-trei zile, au început durerile foarte mari de muşchi, de încheieturi, dureri de ochi, de cap. Durerile erau ba la spate, ba de mâini, de picioare, eu nu am avut niciodată aşa dureri musculare. E ca şi când ţi-ai fi rupt muşchii la sală şi nu mai puteai să te mişti. Au dispărut mirosul şi gustul, eram cu sticla de oţet la nas şi nu simţeam absolut nimic. După vreo 5-6 zile, a apărut febra, moment în care ne-am internat. Din păcate, sunt multe persoane care stau până când e prea târziu”, a declarat Mihai Ogăşanu (40 de ani), în exclusivitate pentru Click.

”Aveam fiecare pe undeva 15-20 la sută plămânii afectaţi, la taică-miu a fost puţin mai mult. N-am mai avut niciodată aşa dureri, mă dureau ochii în cap! Nu a fost nimeni intubat. Tata a fost mai grav din cauza vârstei. Au variat tratamentele. Nu ne-au dat Rem­desivir. Dar la taică-miu, el a necesitat oxigen. Noi eram cu oxigenul pregătit lângă pat, că, dacă mai scădea saturaţia, intram şi noi pe oxigen. Saturaţia noastră a fost undeva între 88-91 la sută. Ne uitam speriaţi la monitoare. O oboseală fantastică şi mersul la baie era o poveste, puls ridicat, oboseam făcând trei paşi”, a declarat Mihai Ogăşanu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.