Corsicanu: Dacă mă bătea Nuțu Cămătaru pentru Becali plecam în pădure. Tovaraș cu dușmanul lui Gigi

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.12.2022 - 19:37
Maticiuc și Nuțu Cămătaru - Foto: fanatik.ro

Gigi Corsicanu a reacționat după ce Nuțu Cămătaru a afirmat că l-ar fi bătut. Nuțu i-ar fi luat apărarea lui Becali, căutat de Corsicanu. La rândul lui, Corsicanu a devenit tovarăș cu „dușmanul” cel mai mare al lui Becali din prima ligă de fotbal.

SHARE

„La un moment dat s-a luat Becali cu Corsicanu. Ăla mereu (Corsicanu n.red.) îl lua la telefon și-l înjura... Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot.

L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile. Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a povestit Nuțu Cămătaru despre prietenia lui cu Gigi Becali.

Citește și: „Nelu” din „La Bloc” a renunțat la actorie pentru liniștea mănăstirii. Am rupt relațiile cu colegii

Becali spune că nu au fost prieteni, ci doar lua împrumut bani de la Cămătar. „Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi. Atât a fost. Eu nu eram fraier”, a zis Becali.

Replica lui Corsicanu

„Nu e adevărat ce scrie acolo. Nu m-a bătut niciodată Nuțu pe mine. Pe mine nu m-a bătut în viața lui! Dacă mă bătea vreodată, muream, nu mai trăiam! Ori eu, ori el muream atunci! Îl urmăream pe stradă și îl omoram, mă făceam haiduc, mă duceam în pădure!

Citește și: Actorul genial pe care Dinică îl cerea mai des pe scenă s-a dus să îmblânzească fiarele pădurii

Îl respect pe Nuțu Cămătaru, este șmecher adevărat, dar poate face vreo confuzie în ceea ce mă privește. Niciodată nu m-a atins cu vreun deget, nu mi-a dat o palmă sau vreun pumn! Dacă aș fi luat bătaie de la el, aș fi recunoscut. Pe stradă se mai poate întâmpla, mai dai, mai iei o bătaie, dar de la Nuțu nu am luat”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru ProSport.

Corsicanu, tovarăș cu Nelu Varga

Gigi Corscianu este unul dintre liderii de galerie ai Rapidului. În urmă cu o săptămână, Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a surprins înainte de FCSB - CFR Cluj: a venit la stadion împreună cu liderii galeriei Rapidului, Liviu Ungurean și Gigi Corsicanu.

Liviu Ungurean poreclit „Bocciu”, actualul lider al ultrașilor rapidiști, și Gigi „Corsicanu”, precedentul șef de galerie, sunt cei care l-au „flancat” pe Varga. 

Prezent în studioul Fotbal Club, de la Digi Sport, Helmut Duckadam a avut o reacție amuzantă. Întrebat de unde până unde această legătură dintre Varga și Gigi "Corsicanu" și "Bocciu", Duckadam a spus: "De la trenuri, vagoane, Rapid, CFR. Nu e același lucru?"

Abordat de jurnaliști la ieșirea de pe stadion, Varga le-a răspuns acestora, cu un zâmbet larg.c„Da, sunt fericit, normal! Eu cred că suntem în grafic. Sărbători fericite!”, a spus Neluțu Varga la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-1.

Becali, contre cu Varga

Neluțu Varga a câștigat titlu în ultimii patru ani de când a preluat CFR Cluj. La finalul anului trecut, la sfidat pe Becali spunând la performanța se obține prim muncă nu la televizor.

„Eu am respect față de performanță, seriozitate și muncă. Pe principiile acestea ne bazăm. Doar atunci când muncești și investești poți să faci performanță. Nu când stai la televizor și când vrei să „devii artist”. Noi n-am ieșit cu declarații în media, ne-a interesat doar să investim. Este o victorie cu costuri importante și prin asta am sprijinit mereu și echipele naționale. Am avut mereu jucători în prima reprezentativă și în naționala de tineret. Bucuria de a fi campion are și foarte multe costuri”, a spus potrivit prosport.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te