Condițiile de 500 lei/noapte la o vilă din Mamaia: jeg, mucegai, prosoape pătate și rupte

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 21.08.2022 - 09:25
Condițiile de 500 lei/noapte la o vilă din Mamaia. / Foto: replicaonline.ro
Condițiile de 500 lei/noapte la o vilă din Mamaia. / Foto: replicaonline.ro

Nici pe final de sezon, unii operatori de pe litoral nu încearcă să remedieze, chiar și puțin, imaginea tristă care s-a creat în jurul litoralului. O turistă care s-a cazat cu familia într-o vilă din Mamaia a rămas cu un gust amar și a povestit experiența pe care a trăit-o.

SHARE

”Vila Vera Mamaia, o minunăție de 3 stele, care nu face nici de aproape una, sincer. Este o vila veche, probabil construită de Ceaușescu, pe vremea când veneau parlamentarii la plajă...la intrare ne-a primit o doamna foarte zâmbăreață, dar poate doar să mascheze problemele vilei. (...).

Am făcut rezervarea cu mai bine de 2 săptămâni în urmă, 2 adulți și 1 copil de 3 ani. Ni s-a dat ultima camera din vila de la ultimul etaj (303- fugiți de ea!!) la cocoțatul din deal, urci pe scări de-ți vine rău.

Cum am intrat, șiroi de furnici- explicația doamnei, că cei dinainte luau micul dejun în camera, însă chiar și după ce am dat eu, personal, că mi s a înmânat sprayul de gandaci, tot au mai ieșit furnici și în zilele următoare.

Citește și: VIDEO Fiica ideologului lui Putin, Aleksandr Dughin, ucisă la Moscova. Mașina sa a sărit în aer

O umiditate de nedescris în baie, cădiță de dus curgea de jur împrejur, scurgerea nu funcționa aproape deloc.

Ce m-a mâniat și mai tare decât furnicile au fost prosoapele rupte, extrem de pătate ( explicația vilei- fond de ten că doamnele nu se demachiaza bn...bn, bn...dar nu există înălbitor?? din acela mai scump că să nu va rupă prosoapele să le dați clienților în halul acela, să se steearga cu găuri), cu par pe ele, deci zici că nici n au trecut prin mășînă de spălat rufe.

Să nu mai zic că pe terasă nu există un uscător de rufe/ sârmă/ șnur că să poți pune prosoapele și costumele, că vorba aia esty la mare...ești nevoit să le pui pe bari și să iei toată rugină posibilă.

Camera...în afară de patul foarte mare , salteaua bună, dar se mai auzea câte un scârțâit, iar fetele de pernă aveau urme de mucegai pe ele, a trebuit să dormim fără..țînând cont că eu aveam astm și nu îmi trebuia mucegai”, a declarat turista, relatează replicaonline.ro.

Citește și: Petre Daea, despre agricultură: „Am văzut abordări apocaliptice (...) Copiii în pântece se sperie”

O altă problemă, la fel de mare, dar și periculoasă, au fost prizele. ”De asemenea, știind că vin cu copil așa de mic, cu toate că este un copil foarte ascultător...nu îmi dai o camera care are fire din priză scoase, care nu sunt foarte ok izolate și priză , la fel trasă din perete.

Dulapurile neșterse, pline de praf, mizerie, curățenie făcută doar de ochii soacrei, jegul plutea în aer. Nu înțeleg de unde recenziile bune, după care am ales această locație cu curățenie luna și toate cele, poate am fost eu ghinionistă și mi s a dat camera dezastru, greșită.

Dar știu sigur că nu mă voi mai întoarce aici niciodată! Nota 2! Să nu mai zic de micul dejun care este la fel în fiecare zi...ouăle, care sunt singurele " calde" din meniu, mereu reci pentru că nu au și ei un recipient, ci le acoperă doamna cu o folie de aluminiu, atât...ia de mănâncă.. Horror! Această locație are nevoie de reparații serioase...vrei 500 lei pe noapte? Păi oferă....sunt locații cu 200 lei care lasă mult în spate grozăvia acesta. Profund dezamăgită!”, a mai relatat turista.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te