Chefii care au revoluționat industria culinară TV revin la MasterChef. Dumitrescu: „E prima iubire”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 16.04.2024 - 15:28
Chefii care au revoluționat industria culinară TV revin la MasterChef. Dumitrescu: „E prima iubire” - Foto: Facebook/Catalin Scărlătescu

Chefii care au revoluționat industria culinară TV revin la MasterChef. Lovitură de imagine dată de PROTV trustului concurent Antena 1 după ce cei trei chefi care au revoluționat show-urile culinare televizate s-au întors la emisiunea care i-a consacrat - Masterchef.

SHARE

După o lungă așteptare, postul de televiziune Pro TV anunță triumfal întoarcerea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în calitate de jurați pentru sezonul 9 al emisiunii MasterChef România.

Chefii care au revoluționat industria culinară TV revin la MasterChef. Dumitrescu: „E prima iubire”

"Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef.

Știu că mulți telespectatori Pro TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Pentru Sorin Bontea, acest lucru este ca un nou început: "Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu."

Citește și: Scandalul de la „Chefi la Cuțite” se adâncește cu noi procese. Dumitrescu: „Începe să-mi fie teamă”

Florin Dumitrescu a adăugat: "MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi să dezvoltăm o întreagă industrie.

Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă şi întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecţii, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranţă şi linişte şi abia aştept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară."

Citește și: De ce susține chef Dumitrescu că Antena 1 i-a "pus pumnul în gură"? Mă sună avocații

Pentru Cătălin Scărlătescu, revenirea este ca un „pelerinaj” la locurile natale: "Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut... MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia în România şi îmi doresc ca noii concurenţi să vină cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună şi de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat."

Înscrierile pentru noul sezon MasterChef sunt deschise pe inscrieri.protv.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te