Scandalul de la „Chefi la Cuțite” se adâncește cu noi procese. Dumitrescu: „Începe să-mi fie teamă”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.03.2024 - 16:21
Scandalul de la „Chefi la Cuțite” se adâncește cu noi procese. Dumitrescu: „Începe să-mi fie teamă” - Foto: Antena 1 / imagine rol ilustrativ

Scandalul de la „Chefi la Cuțite” se adâncește cu noi procese. Dumitrescu: „Începe să-mi fie teamă”. Ce se întâmplă acum între trustul media și cei trei chefi. Care este adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la „cuțite”?

SHARE

Scandalul de la „Chefi la Cuțite” se adâncește cu noi procese. Dumitrescu: „Începe să-mi fie teamă”. Ce se întâmplă acum între trustul media și cei trei chefi. Care este adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la „cuțite”?

Noi procese între cei trei chefi și Antena 1

Florin Dumitrescu nu a ezitat și a vorbit, din nou, despre procesele pe care le are cu Antena 1, după ce a ales să demisioneze și să încheie contractul de colaborare cu ei.

Citește și: Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea, dați afară de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-au enervat pe producători

Dacă în urmă cu două săptămâni avea doar două procese, acum a dezvăluit că are patru, dintre care unul este intentat de el, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Bucătarul a povestit totul pe pagina sa de Facebook. Iată ce a mărturisit:

„După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește.

Am învățat multe în ultima perioada din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii.”, a scris Florin Dumitrescu.

„Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas.

Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”, a mai scrs Florin Dumitrescu.

De ce au plecat de fapt chefii din cadrul emisiunii?

Abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care cei trei chefi au ales să plece din cadrul trustului Antena 1.

„Este foarte simplu. Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu are datorii de milioane. Antena 1 îl lasă mai sărac cu 50.000 euro

După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți.

Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare.

Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating. Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta’, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te