După luni de absență și un transfer spectaculos dintr-un trust în altul, cei mai îndrăgiți chefi ai televiziunii românești Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în forță pe micile ecrane
După luni de absență și un transfer spectaculos dintr-un trust în altul, cei mai îndrăgiți chefi ai televiziunii românești Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în forță pe micile ecrane
Varza murată pentru sarmale este prea acră sau sărată? Frunzele de varză murată pot fi uneori prea acre sau prea sărate, ceea ce riscă să afecteze gustul sarmalelor.
Chefii care au revoluționat industria culinară TV revin la MasterChef. Lovitură de imagine dată de PROTV trustului concurent Antena 1 după ce cei trei chefi care au revoluționat show-urile culinare televizate s-au întors la emisiunea care i-a consacrat - Masterchef.
Cozonacul este, fără doar și poate, desertul-vedetă al mesei de Crăciun. Există fel și fel de rețete de cozonac, dar cele pregătite de Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu includ ingrediente „speciale” și sunt de top chiar dacă cei doi bucătari nu mai apar la TV.
Cozonacul este, fără doar și poate, vedeta dulce a mesei de Paște. Există fel și fel de rețete de cozonac, dar cele pregătite de Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” includ ingrediente „speciale”.
Sarmalele în foi de varză murată sunt vedetele meselor de Sărbători în România. Cum nu există masă tradițională de Crăciun fără acest preparat, există, evident, o sumedenie de rețete. Cele al chef-ilor Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt, însă, puțin altfel.