De ce susține chef Dumitrescu că Antena 1 i-a "pus pumnul în gură"? Mă sună avocații

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 22.02.2024 - 17:01
De ce susține chef Dumitrescu că Antena 1 i-a "pus pumnul în gură"? Mă sună avocații - Foto: Antena 1 / imagine cu rol ilustrativ

De ce susține chef Dumitrescu că Antena 1 i-a "pus pumnul în gură"? Mă sună avocații. Ce a povestit celebrul bucătar urmăritorilor săi din online.

SHARE

De ce susține chef Dumitrescu că Antena 1 i-a "pus pumnul în gură"? Mă sună avocații. Ce a povestit celebrul bucătar urmăritorilor săi din online.

Antena 1 i-a „pus pumnul în gură” celebrului chef

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au spus pas emisiunii de la Chefi la Cuțite care a ajuns la sezonul cu numărul 13. După 12 sezoane petrecute pe platourile de filmare, aceștia s-au retras brusc.

După zeci de speculații și nicio informație concretă, unul dintre foștii jurați ai emisiunii face lumină în acest scandal. 

Florin Dumitrescu se judecă cu cei de la Antena 1 din cauză că ar fi refuzat să filmeze noul sezon de la Chefi la Cuțite în condițiile trustului. Alături de el, sunt târâți prin tribunale și chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu nu a mai rezistat. Mai ales că, în ultima vreme, s-au înmulțit scandalurile cu privire la situația lui. Și apar informații ”pe surse” că ar fi în pragul divorțului. Acesta a izbucnit într-un video postat pe rețelele sociale în care a explicat cum stă situația.

”Am foarte multe chestii de clarificat și e care nu le pot clarifica fără să fiu acuzat, după aceea, cine știe ce. În condițiile în care ne aflăm acum, în condițiile în care mă aflu acum, cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați… Cred că nici amenințare nu pot să folosesc. Cu notificările pe care le primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat… Da, e sensibilă povestea.” a povestit celebrul chef.

„Mă dau divorțat de familie”

„Nu știu cum să fac legătura cu toate articolele negative din presă din ultima perioadă – și cu toate conturile de TikTok care mă dau divorțat de familie și în care apar tot felul de probleme personale care nici măcar nu sunt reale – cu situația în care ne aflăm. Adică nici nu știu dacă am voie, nu am voie, să fac legătura.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu are datorii de milioane. Antena 1 îl lasă mai sărac cu 50.000 euro

Sau să fac acest filmuleț, să îl fac public. Mi se pare că este, așa, într-o zonă super gri, în care eu, ca persoană publică sau privată, nu contează, mi-am pierdut dreptul la libera exprimare. Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile. Doar pentru că am semnat un contract”, spune Florin Dumitrescu.

Acesta a subliniat că are două procese în momentul de față. 

”E un pic dubios și un pic cam greu de dus. Dar, ca să știți, să înțelegi situația prin care trec în acest moment. Am două procese pe rol. În civil.

Pentru, ca să spunem așa, interpretarea unor clauze în contract. Interpretare pe care o va decide judecătorul. De partea cui este dreptatea? De partea angajatorului sau de partea mea.

Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc în libertate, cu ușurință, să spun despre ce e vorba și cum stau lucrurile de fapt. Nu am voie să fac asta, am o confidențialitate semnată. Bun! Nu pot nici să reacționez public la bățul băgat prin gard de tot felul de oameni sau diverse articole”, spune Florin Dumitrescu. 

„Dumnezeu e sus și vede”

”Începe să deranje un pic.  De aia zic că Dumnezeu e sus și vede. Și tot răul ăsta pe care îl fac unii oameni , gratuit, din simplă răzbunare, la un moment dat se va întoarce împotriva lor. Nu le doresc asta.

Nu trăiesc răul ăsta cu speranța că la un moment dat se va întoarce împotriva lor. Dar e firesc, așa e viața, karma. Faci rău, ți se întoarce rău, faci bine, ți se întoarce bine. Că crezi sau nu în Dumnezeu, că crezi sau nu în karmă, rpul făcut se va întoarce.

Eu, personal, vă spun sincer, timp de nouă ani de zile, am crezut că am lucrat într-un loc mișto. Și mi-am dedicat acești ultimi nouă ani cu speranța că fac bine. S-au șters cu buretele. Tot! Eu nu am existat. Nouă ani de zile nu am existat din punct de vedere profesional. Și atunci ce fac? Nu stau eu liniștit lângă familia mea?

Citește și: Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea, dați afară de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-au enervat pe producători

Timp pe care eu l-am pierdut, cu compromisurile toate pe care le-am făcut de-a lungul vremii, cu compromisurile de care habar nu aveți… Niciunul dintre voi. La ce compromisuri am fost supus doar pentru că aveam un contract. De aia, băi oameni buni, aveți grijă pe cine lăsați în casa voastră. Și aveți grijă în ce casă intrați.

Atât, m-am răcorit! Nu știu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces… Libertatea de exprimare se pare că e doar într-o anumită tabără. Nu o avem toți și, în orice caz, nu o avem toți egală”, a mai spus Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te