Ce cântăreț a stricat „relația” din Liceenii dintre Mihai și Dana. Câți bani au primit pentru roluri

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.11.2022 - 19:33
Liceenii - FOTO: Arhiva

Criticul de film Margareta Nistor anunțat că va apărea o continuare a peliculei de mare succes „Liiceenii”. Chiar dacă nu s-a anunțat distribuția și nu știm nimic despre intrigă, probabil că actorii din prima serie vor avea o apariție meteorică.

SHARE

"Film-icon, 'Liceenii' a fost o rampă de lansare pentru mulţi dintre actorii din distribuţie. Ştefan Bănică jr, Oana Sîrbu, Mihai Constantin şi Tudor Petruţ, care ne-au încântat în rolurile lui Mihai, al Danei, al lui Ionică şi al lui Şerban, au evoluat extraordinar după această producţie.

Cariera lui Ştefan Bănică jr s-a desfăşurat cu mare succes atât în televiziune sau film, cât şi pe scenele teatrelor sau cele muzicale, cu concertele rock'n'roll. Oana Sîrbu şi-a găsit locul pe scena dedicată jazzului, într-un band acustic. Mihai Constantin este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai Teatrului Naţional Bucureşti.

Cesonia Postelnicu este actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti (...). Tudor Petruţ (...) este profesor de matematică (...) în America, unde (...) şi-a împlinit visul de a deveni scenarist şi gazdă a unei emisiuni".

După mulți ani Oana Sârbu a explicat de ce povestea de dragost cu Mihai nu a trecut dincolo de ecran.

”A devenit idolul meu”

„Aveam vreo 14 ani când Laurențiu a devenit idolul meu și al multora dintre elevele Liceului de Filologie-Istorie Iulia Hasdeu din București, unde am învățat. Aparițiile lui de început, perioada când l-am văzut primele dăți în emisiunile televiziunii, la regretatul Titus Munteanu, cred că la «Stelele muzicii și dansului», ne tulburau auzul, simțurile. M-am îndrăgostit de acest mare artist, a fost prima mea dragoste. Încă sunt mândră de el, de ceea ce a însemnat trecerea sa prin adolescența și activitatea mea artistică, dar și prin emoția sufletului meu

Laurențiu ne-a răvășit cu apariția lui în luminile reflectoarelor. Era o perioadă când băieții mai nonconformiști erau obligați să-și prindă părul cu agrafe, să nu se vadă că au părul lung, îmi amintesc de Vasile Șeicaru, Ștefan Hrușcă. Laurențiu Cazan a scăpat așa, iar noi, fetele cu rochii sub genunchi, eram fermecate la fiecare cântec al său, a spus Oana Sârbu, potrivit Libertatea.

Ce bani au luat

Ștefan Bănică Jr. a fost plătit pentru rolul din "Liceeni" cu aceeaşi sumă pe care a luat-o şi Oana Sârbu: 9.000 de lei! De acei bani, Oana Sârbu şi-a cumpărat o canapea, două fotolii şi o maşină de spălat. Imediat după apariţia filmului, Oana Sârbu a fost declarată cea mai populară actriţă. Pe atunci, o Dacie costa 70.000 de lei.

Citește și: FOTO Filmul „Liceenii” se întoarce pe ecrane. Ce au făcut în ultimii 36 ani. Fără Isoscel și Socrate

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te