Cătălin Scărlătescu anunță când va părăsi „Chefi la cuțite”. Voi pleca 2 ani dacă se întâmplă asta

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 10.05.2023 - 16:08
Cătălin Scărlătescu la emisiunea Chefi la cuțite Foto: Facebook/Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlatescu de la Chefi la cuțite a spus într-un podcast al lui Mihai Morar când va pleca de la Antena 1. El va fi unul dintre cei mai importanți invitați la nunta Ginei Pistol cu Smiley.

SHARE

Cătălin Scărlătescu a spus într-un podcast al lui Mihai Morar când ar pleca din Antena 1. El a mărturisit că ar urma astfel modelul Ginei Pistol despre care s-a spus că va părăsi din nou televiziunea.

Prezentatoarea de „Chefi la cuțite” și „Asia Express” a fost înlocuită cu Irina Fodor. 

Cătălin Scărlătescu a anunțat când va pleca de la Antena 1

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Cătălin Scărlătescu a dat frâu liber sentimentelor și a spus tot ce are pe suflet. Cheful de la „Chefi la cuțite” a declarat că o înțelege pe Gina Pistol pentru faptul că se retrage de la TV. Mai mult, Scărlătescu spune că așa ar proceda și el în caz că va face un copil.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma.

Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul.

Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”.

Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu o să fie unul dintre cei mai importanți invitați de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley.

Citește și: Cât costă să mănânci la restaurantul lui Scărlătescu din Vama Veche de 1 Mai. Clienții sunt supărați

Cei doi au anunțat de curând că se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor. Celebrul chef a mai adăugat că se bucură pentru fosta sa colegă, căreia i-a fixat o condiție. Scărlătescu nu vrea să se implice deloc în ceea ce privește pregătirea preparatelor de la nuntă.

 „La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri.

La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a spus Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar.

Ce spune Gina Pistol despre zvonurile că pleacă din televiziune

Gina Pistol a prezentat cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. Este vorba despre „Chefi la cuțite” și „Asia Express”. În ambele, prezentatoarea a fost înlocuită de Irina Fodor.

Gina a fost nevoită să pună cariera pe planul doi și să devină mămică full-time, să se dedice creșterii și educării fiicei sale. 

Au apărut zvonuri că aceasta nu ar mai reveni la Antena 1, că va fi înlocuită definitiv. Prezentatoarea a avut acum o primă reacție, a negat că ar fi așa și a ținut să sublinieze ce relație bună are cu Irina Fodor, cea care i-a luat pentru moment locul.

“Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile.

Citește și: VIDEO Cum a cerut-o Smiley de soție pe Gina Pistol. Fetița de doi ani, complice. „A fost cu lacrimi”

Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani.

Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor și durează mult. Stai plecată aproape două luni, ești departe de familie, iar asta este greu și pentru tine, și pentru toi cei implicați.

Când ai o zi obositoare, dacă ești acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar așa, cum ești plecată, totul devine mai dificil., a spus Gina Pistol pentru Fanatik.

Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe Doina Teodoru, în direct

Într-un peisod recent al emisiunii Chefi la cuțite, a venit un concurent pasionat de jocurile video. Florin Dumitrescu este și el un împătimit al gaming-ului, așa că cei doi au avut un subiect în comun de discuție. Între timp, ceilalți doi chefi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, s-au plictisit.

În acel moment, Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Doina Teodoru. A pus-o pe difuzor și a întrebat-o de față cu toată lumea.

 Cătălin: Iubire, vezi că ești pe difuzor. Te-am sunat să te întreb ceva.

 Doina: Ia, spune.

 Cătălin: Vrei să ne luăm și noi un PlayStation să ne jucăm Counter-Strike toată ziua?

 Doina: La PlayStation nu merge, dar ne putem juca altceva. Dar dacă ne luăm, nu mai muncește niciunul dintre noi.

Citește și: FOTO Cum își răsfață Chef Scărlătescu iubita cu două decenii mai tânără: vacanțe exotice, prosecco

 Cătălin: Bine, iubire. Te pup și te iubesc.

Doina: Și eu te iubesc. Pa.

Având deja o relație de doi ani cu Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, Doina Teodoru l-a dus la părinții ei și le-a făcut cunoștință.

Potrivit spuselor actriței, cei trei au o relație apropiată și au vorbit de mai multe ori. Fosta concurentă de la America Express este născută în Galați, însă s-a mutat în București pentru a-și urma pasiunea pentru actorie, scrie ciao.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te