VIDEO Cum a cerut-o Smiley de soție pe Gina Pistol. Fetița de doi ani, complice. „A fost cu lacrimi”

DE Alex Darvari | Actualizat: 28.04.2023 - 10:55

Smiley și Gina Pistol au anunțat că, după 6 ani de relație și după ce li s-a născut o fetiță, au decis să se căsătorească. Anunțul a fost făcut în cadrul unui video la care au participat cei doi artiști.

SHARE

Smiley și Gina Pistol se vor căsători, anul acesta, după mai bine de 6 ani de relație. Cei doi au făcut anunțul într-un video filmat împreună în curtea casei.

„Bine ați venit la un episod special din viața noastră... acum știu de ce stau pe banca asta. Mă iau emoțiile pentru că facem un anunț important. Acum 3 ani am stat tot aici în curte sub mesteceni și v-am anunțat că vom deveni părinți. Între timp am și devenit. 

Am zis să aflați prima oară de la noi, am primit întrebarea de atâtea ori încât mi s-a acrit. Am spus că am să vă anunț eu. Anunțul nu îl fac singur. Și vă anunțăm că am decis să ne căsătorim. Am luat decizia acum un an și jumătate... Iată că după 6 ani de relație suntem tot împreună.

De cât sunt tată, exersez să spun te iubesc mai mult. O simt, dar de verbalizat e greu”, a spus Smiley acompaniat de Gina Pistol.

Citește și: VIDEO DIICOT Interlopul Boncu spune că îi făcea lui Smiley cocaină la bong. Smiley: Nu îl cunosc

Gina: Eram toți 3 și spălam cada și Andrei se juca cu fata în dormitor. M-a chemat din dormitor. Aveam mâinile pline de spume. Fata avea ceva în mână, o cutie. Josefina ținea cutia și râdea la ea. Eu plină de spume. Mă întrebam de unde a luat fata cutia. Nu am auzit începtul ce spunea Smiley, dar i-am văzut emoția pe față.

Smiley: Momentul îl aveam în cap dinainte de nașterea lui Iosefina și m-am gândit la multre variante pentru cerere, puteam face cu prieteni, într-un loc special, alături de prieteni. M-am gândit să fie totuși un moment al nostru cu care suntem obișnuiți. M-am gândit că suntem doi oameni normali, cu o viață normală, iar cererea trebuie să fie alături de fiica noastră, la care să participăm toți. Trebuia să fie la noi acasă.

I-am zis lui Josefine să țină de cutie să i-o arătăm lui mama. Eram emoționat. O tot chema pe Gina. Nu îmi imaginam că era la baie, udă pe mâini cu spume. Eu nu am știut că nu aude, dar eu am început să o cer. 

Fiica avea cutia în mână și abia după câteva secunde Gina a înțeles că se întâmplă ceva important. A fost cu lacrimi”, a spovestit artistul.

Smiley spune că inelul nu a fost cumpărat, ci a fost făcut la comandă.

Au fost la mare fără fată

Relația dintre cei doi a fost mediatizată. Anul trecut, Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță fără fiica lor, Josephine. De când a venit pe lume, cei doi nu au mai stat niciodată atât de mult timp departe de micuță

Citește și: FOTO Gina Pistol și Smiley, escapadă în Grecia fără fetița lor. M-am rugat zilnic în timpul sarcinii

Prezentatoarea și-a dorit mult să rămână însărcinată, iar când a primit vestea cea mare ea s-a rugat zilnic. „Și într-adevăr așa este. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede-înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te