Anamaria Prodan admite că Reghe ar putea avea amantă: Bărbatul poate pleca de acasă din curiozitate

DE Alex Darvari, Alex Darvari | Actualizat: 19.07.2021 - 16:22
Anamaria Prodan admite că Reghe ar putea avea amantă: Bărbatul poate pleca de acasă din curiozitate / FB

Relația dintre Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Ultimele declarații ale impresarei aduc în discuție iminentul divorț dintre cei doi.

SHARE

Informațiile despre diverse relații extraconjugale ale antrenorului au apărut tot mai des, în timp ce soția sa a negat de fiecare dată că ar fi vorba despre vreun episod de infidelitate în cuplul pe care ea îl numea „cel mai puternic din România”, arată gsp.ro. 

Acum, însă, Anamaria Prodan admite că există probleme în căsnicia ei, dar nu este dispusă să-i acorde divorțul lui Reghecmpf: 

„Îmi doresc tare mult să existe dovezi în acest sens. Am mai rugat și alți prieteni care mi-au spus asta sa mă ajute cu dovezi. În momentul în care voi avea așa ceva, promit că voi veni în fața voastră și voi spune că eu, Anamaria Prodan, am trăit în minciună timp de 16 ani, eu Anamaria Prodan nu am avut suficient de inteligență încât să-mi dau seama că Reghe nu este ceea ce noi divinizăm”, a spus impresarul într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

Citește și: Legăturile periculoase ale Anei Maria Prodan cu Cordunenii și Cămătarii. Reghe are de ce să se teamă

Deși susține că nu crede că se va despărți de antrenor, Anamaria admite în interviul acordat că au existat episoade de infidelitate, dar speră ca soțul ei să realizeze că a greșit, iar căsnicia lor să reziste:

„Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic.

Citește și: Anamaria Prodan, la terasă cu „accesorii” de un milion €: Ferrari, ceas de lux, geantă Hermes

Am auzit, bineînțeles, am și eu urechi. Dar experiența și dragostea pentru soțul meu m-au învățat că atunci când vine furtuna de nisip, trebuie să închid ochii ca nu cumva să-mi intre nisip în ochi. Furtuna trece, nisipul se așează și uite așa nimic nu mă afectează. [...] Atunci când ești suficient de puternic încât să ai capacitatea să ierți, atunci ești unic, greu de găsit și de egalat.

Îi iau apărarea pentru că eu știu ce fel de om este soțul meu și cred că orice om poate greși, dar orice bărbat trebuie să aibă coloană vertebrală, demnitate. Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană. 

Toate adunate te fac să iei decizii greșite, să reacționezi nepotrivit pe moment. Dar cred cu tărie că te mai și trezești la un moment dat, iar când te trezești, îți dai seama că ai făcut ceva cumplit și îți ceri iertare. Iar eu cred că dacă a făcut tot ceea ce aud că a făcut, atunci, cu siguranță va veni, va recunoaște că a greșit, își va ține familia în brațe și o va face și mai puternică decât până acum”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te