sâmbătă 25 octombrie
EUR 5.0835 USD 4.3789
Abonează-te
Newsweek România

27 lei tochitura de pește, 37 lei platoul pescăresc: La Neptun, vă poate servi chiar Rică Răducanu

Data publicării: 04.08.2022 • 14:38 Data actualizării: 04.08.2022 • 15:01
Rică Răducanu, îndrăgitul fost mare portar al naționalei de fotbal, nu are stare, în ciuda vârstei de 76 de ani și a afecțiunilor, și lucrează la localul pe care familia sa îl are pe Litoral, la Neptun. / Foto: impact.ro
Rică Răducanu, îndrăgitul fost mare portar al naționalei de fotbal, nu are stare, în ciuda vârstei de 76 de ani și a afecțiunilor, și lucrează la localul pe care familia sa îl are pe Litoral, la Neptun. / Foto: impact.ro

Rică Răducanu, îndrăgitul fost mare portar al naționalei de fotbal, nu are stare, în ciuda vârstei de 76 de ani și a afecțiunilor, și lucrează la localul pe care familia sa îl are pe Litoral, la Neptun. O tochitură de pește „La Rică” costă 27 lei, iar un platou pescăresc, 37 lei.

Cu toate că la vârsta sa mulți se gândesc la pensionare, la odihna binemeritată după o viața întreagă de muncă, fostul portar nu se poate opri. Rică Răducanu e pe Litoral, dar nu în vacanță, ci la muncă, la localul pe care familia sa îl deține de ceva vreme în Neptun.

Citește și: VIDEO Ce se întâmplă în caz de accident, dacă stai cu picioarele pe bord sau în altă poziție greșită

„Sunt la terasă, nu e lume multă, în acest moment, vineri și sâmbătă a mers mai bine, acum am doar trei mese ocupate. Nu cunosc salariile angajaților, bucătar este Costică, văru-miu, la bar e Marinică. Nu mă bag cu banii, sunt și eu cu vrăjeala pe aici. Toți zic: ”Hai, la Rică, să mâncăm! Și așa a rămas de ani de zile”, a declarat Rică Răducanu, relatează impact.ro.

Citește și: VIDEO La 15 ani, Alice Ene luptă în clasa greilor în cel mai puternic Grand Prix de drift din Europa

Localul familiei lui Rică se numește „Sirena”. O tochitură de pește cu mămăligă costă 27 de lei, un platou pescăresc ajunge la 37 de lei, saramura de somn e 15 lei/100 g, iar o porție de crap prăjit costă 12 lei/100 g.

„Nu este foarte mult, nici nu prea am scumpit, ca să vină lumea. Mâncarea este foarte bună. Uneori mai servesc și eu, mai stau printre mese, ca să destind atmosfera”, a explicat Rică Răducanu.

Mai multe articole din secțiunea Timp liber

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România

Newsweek România Ultima oră

Newsweek România
Ultima oră