Cu toate că la vârsta sa mulți se gândesc la pensionare, la odihna binemeritată după o viața întreagă de muncă, fostul portar nu se poate opri. Rică Răducanu e pe Litoral, dar nu în vacanță, ci la muncă, la localul pe care familia sa îl deține de ceva vreme în Neptun.
„Sunt la terasă, nu e lume multă, în acest moment, vineri și sâmbătă a mers mai bine, acum am doar trei mese ocupate. Nu cunosc salariile angajaților, bucătar este Costică, văru-miu, la bar e Marinică. Nu mă bag cu banii, sunt și eu cu vrăjeala pe aici. Toți zic: ”Hai, la Rică, să mâncăm! Și așa a rămas de ani de zile”, a declarat Rică Răducanu, relatează impact.ro.
Localul familiei lui Rică se numește „Sirena”. O tochitură de pește cu mămăligă costă 27 de lei, un platou pescăresc ajunge la 37 de lei, saramura de somn e 15 lei/100 g, iar o porție de crap prăjit costă 12 lei/100 g.
„Nu este foarte mult, nici nu prea am scumpit, ca să vină lumea. Mâncarea este foarte bună. Uneori mai servesc și eu, mai stau printre mese, ca să destind atmosfera”, a explicat Rică Răducanu.