Easyic Design sărbătorește 10 ani de activitate (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 15.09.2020 - 10:06

Anul 2020 a adus odată cu el multe provocări, nu numai în România, ci la nivel mondial, însă pentru EasyIC Design acest an are o importanță specială și aduce o bucurie aparte, întrucât compania sărbătorește 10 ani de la înființare.

SHARE

Dragoș Vlad și Mișu Preda, doi prieteni, au fondat  în 2010 această companie ce activează în domeniul consultanței și dezvoltării circuitelor integrate digitale. Viziunea lor s-a axat pe crearea unui nou tip de companie IT în România.

Această viziune s-a format în urma experiențelor de muncă în străinătate avute de cei doi, pe parcursul a mai mulți ani, în marile companii multinaționale. În acest timp, Dragos si Misu au observat și au absorbit cele mai bune practici de management din colaborarea cu acestea. În plus, au învățat practicile și metodele cheie, care le permit inginerilor, indifent de naționalitate, experiență și locație să lucreze cu succes împreună, livrând astfel servicii de consultanță și produse inovatoare. Toate aceste lecții au fost pietre de temelie pentru noua lor companie din România.

După 10 ani de activitate a EasyIC, Dragos și Misu declară cu mândrie că au reușit să creeze o companie de success, ce se află în continuă creștere, o companie în care ingineri talentați colaborează într-un mediu de lucru deschis și prietenos. EasyIC Design este, de asemenea, un loc în care inginerii sunt susținuți activ și ghidați în dezvoltarea lor profesională, pentru a-și atinge potențialul maxim. Mai mult, cultura companiei încurajează fiecare inginer să-și exploreze „spațiul creativ” și să dea frâu liber instinctelor inovatoare.

"Această aniversare este o realizare importantă pentru EasyIC. Încă îmi amintesc de ziua în care am început această călătorie cu doar 3 ingineri, care lucrau pentru un client în domeniul wireless." a declarat Misu Preda. „Astăzi, avem două sedii, iar echipele noastre de ingineri din București și Brașov ajută clienți internaționali să-și atingă obiectivele în mai multe domenii, precum Inteligența artificială, automotive, Internet-of-Things, Consumer și Big Data .

Mișu a continuat „Oamenii ne întreabă adesea cum am rămas atât de motivați în ultimii 10 ani, într-o industrie plină de provocări și care se află în continuă schimbare. Răspunsul nostru este simplu: continua dezvoltare a soluțiilor inovative adaptate nevoilor clienților - vrem să fim parte integrantă a succesului lor. În plus, nu suntem niciodată mulțumiți și știm că trebuie să îmbunătățim și să ne dezvoltăm continuu pentru a răspunde așteptărilor mari ale clienților noștri.

Așteptând cu nerăbdare următorii 10 ani, Dragoș Vlad a spus: „Prin activitatea noastră de consultanță, colaborăm îndeaproape cu clienții noștri și putem observa frecvent provocările legate de productivitate cu care se confruntă. Pe viitor, intenționăm să valorificăm această informație importantă, pentru a dezvolta soluții inovatoare, care să ajute la îmbunătățirea productivității. Aceste soluții vor fi complementare segmentului nostru de consultanță și produselor IP deja existente. "

CEO-ul EasyIC Design, Fearghal Hannaway, a conchis: „Suntem încântați să sărbătorim aniversarea a 10 ani de existență a EasyIC Design. România are o reputație din ce în ce mai bună în industria IT, în ceea ce privește înaltul grad de pregătire al inginerilor. EasyIC Design se mândrește că a putut contribui la această reputație, prin colaborările noastre de succes cu clienți internaționali. Așteptăm cu nerăbdare încă 10 ani interesanți pentru EasyIC! ”

Câteva mesaje de la partenerii și clienții EasyIC Design:

„Felicitări , EasyIC Design, membru al Xilinx Alliance cu ocazia celebrării a 10 ani de existență. Îi dorim, de asemenea, mult noroc în următorii 10 ani!"

Nick Ni, Director de marketing de produse și partener Ecosystem, Xilinx

„Multe felicitări pentru EasyIC Design cu ocazia aniversării de 10 ani. Este o plăcere să lucrez cu voi și aștept cu nerăbdare să colaborăm în continuare în următorii ani. ”

Martin O´Keeffe, Director de proiectare, Cypress Semiconductor

„Felicitări, EasyIC, pentru aniversarea de 10 ani! A fost excepțional să lucrăm cu voi în ultimii ani și așteptăm cu nerăbdare să colaboram cu voi în viitor ”

Klaus Strohmayer, Digital Design, USound Gmbh

„Felicitări partenerului nostru din Connections Verification Programm, EasyIC Design, cu ocazia aniversării sale de 10 ani în 2020. Așteptăm cu nerăbdare continuarea colaborarii noastră în următorii ani!"

Pat Dutrow, Director de marketing, Relații cu furnizorii EDA, Cadence

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te