Stelea s-a însurat cu cea mai bună prietenă a logodnicei sale. A plătit 200.000$ să iubească din nou

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.04.2023 - 18:51
Stelea și a doua soție - Foto: viva.ro

Bogdan Stelea a fost unul din cei mai mari portari ai României, dar a avut și o viață privată extrem de agitată. A divorțat și asta l-a costat foarte mult. Apoi, s-a căsătorit cu prietena cea mai bună a iubitei sale.

SHARE

Bogdan Stelea a fost portarul „Generației de Aur”, alături de Florin Prunea. Excentric, dar și foarte talentat, Stelea nu a fost omul jumătăților de măsură. 

Fostul mare portar al Naționalei, Bogdan Stelea, a trecut prin două căsnicii și, de fiecare dată a divorțat.

Stelea s-a însurat cu cea mai bună prietenă a logodnicei sale

După 12 de căsnicie, Bogdan Stelea și Dana Badea au pus capăt relației lor, în 2000, printr-un divorț. Cel care a intentat procesul a fost Stelea, iar motivul invocat a fost că nu se mai înțelegea cu soția sa. 

Portarul s-a îndrăgodit de Lili Sandu și, chiar dacă nu a recunoscut, acesta a fost principalul motiv al despărțirii de Dana. După divorţ, Badea s-a ales cu două apartamente în București, un autoturism Toyota Land Cruiser, dar și 100.000 de dolari. Totul l-a costat pe Stelea în jur de 200.000 de dolari.

Iubirea cu Lili Sandu nu a durat 

Relația cu Lili Sandu nu a durat. Asta, deși Stelea și Lili Sandu s-a logodit în 2004. A doua soție a lui Stelea i-a fost introdusă chiar de Lili Sandu. Mirela Badea a fost prietenă bună cu Lili Sandu.

“Lili avea o relație dificila cu Stelea, îl iubea la nebunie, însă era multă gelozie la mijloc și, de aceea,
certurile erau la ordinea zilei și, uneori, depășeau limita normalului! Așa că găsea un sprijin în Mirela, care îi asculta mereu problemele pe care le avea cu iubitul celebru! Într-o buna zi însă, ea l-a cunoscut pe Bogdan, chiar Lili a fost cea care i-a adus față în față, și impresia despre sportiv i s-a schimbat radical! Îl vedea cu alti ochi și nu mai credea tot ce spunea despre el prietena sa, dimpotrivă”, a povestit o apropiată de-a actriței, potrivit wowbiz.ro

 “Mirelei l-a plăcut pe Bogdan, iar el, chiar daca era îndrăgostit de actriță, a început să o invite pe designera în oraș, la un suc! Încet-încet, ei s-au apropiat și au început o relație care, firește, a deranjat-o pe Lili! Supărată, aceasta s-a certat cu amândoi și a luat totul că pe o trădare, apoi a preferat să se îndepărteze! În tot acest timp, Mirela și Stelea s-au
apropiat atât de mult, încât au ajuns chiar și la o căsătorie, care, însă, nu pare să fi fost cu noroc”, au mai spus surse din anturajul protagoniștilor.

A doua căsnicie

Fotbalistul şi designerul vestimentar, Mirela Popa s-au căsătorit în anul 2008, ceremonia desfăşurându-se în mare secret. Creatoarea de modă, Mirela Popa, a trecut de foarte multe ori prin momente grele de gelozie din cauza fostei iubite a fotbalistului, Lili Sandu. 

Bătaia cu Ganea

„Eram la antrenament, aveam niște exerciţii 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, inclusiv pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un «animal», nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura...eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a spus Stelea, potrivit gsp.ro

A doua variantă

„Eram în cantonament, la finalizare cu Stelică. Ganea nu se uita, din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o odată, de două ori, iar Stelică i-a zis: «Dă, bă, mai ușor!» «Ce vrei, mă, ce să dau mai ușor?», a răspuns Ganea. A pornit Stelică spre el, dar Găniță nu a mai așteptat: BANG, direct! Loți întreba: «Ce e acolo, ce s-a întâmplat?»

Citește și: Au venit rezultatele necropsiei în cazul bărbatului lovit de Monica Odagiu. Care este cauza morții

«Șucăr Ganezu cu Stelică», am răspuns. «Și care e pe jos, care a dat mai tare?». Stelică și-a revenit după două minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Ganezu a fugit direct în cameră, Stelică după el: «Unde e?, că-l omor!» Găniță i-a zis din cameră: «Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică, iartă-mă!». El nu făcea diferența între antrenamente și joc, era pe drumul lui”, a rememorat Prunea la Pro Arena.

Citește și: Interlopii care au vrut să-și piardă urma. Costel Corduneanu și Emi Pian au luat numele soțiilor

Cine e Stelea 

Bogdan Gheorghe Stelea este un fost fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1990, 1994 și 1998. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te