Românul Rakețu are grijă de bunul cel mai de preț al lui Ronaldo. Valorează 100 de milioane $

DE Alex Darvari | 01.12.2022 - 17:35
Cristiano Ronaldo - Foto: Facebook

România a ratat prezența la Mondial. Ne reprezintă, însă, Istvan Kovacs, arbitru care nu a oficiat niciun meci la centru și Rakețu, fizioterapeutul echipei de fotbal a Portugaliei.

SHARE

Un român poreclit „Rakețu'” demonstrează că e posibil să-ți depășești condiția care nu te favorizase la un moment dat. El participă la Campionatul Mondial în zilele acestea, ca fizioterapeut al naționalei Portugalie. Astfel, un român a ajuns ca să-i maseze pe Cristiano Ronaldo și pe Bruno Fernandes, scrie gsp.ro

 El nu s-a pregătit de la început pentru fizioterapie. A fost junior al Rapidului și a ajuns, la mijlocul anilor '90, în anturajul primei echipe.

Răzvan Lucescu i-a schimbat viața

„S-a împrietenit rapid cu Pancu, cu Iencsi și cu Lobonț”, povestesc tot persoane care cunosc situația de atunci. Generațiile au fost schimbate, Sorin a rămas în Giulești, el s-a aflat în staff și în sezonul grozav 2005-2006, în care vișiniii au jucat în „sferturile” Cupei UEFA, unde au fost eliminați de FCSB. 

De fapt, el a petrecut la Rapid toată perioada în care Lucescu a antrenat în Grant. Dintr-un ajutor al fotbaliștilor, Sorin a devenit în timp masor specializat și a mers alături de Răzvan în Qatar, la El Jaish.

„Rakețu'” a rămas să lucreze în Qatar, iar acum a fost inclus în staff-ul naționalei Portugaliei pentru turneul final, lucrează în echipa lui Fernando Santos și are grijă de vedete de nivel mondial.

I-a uimit pe Coman și pe Marica „Rakețu'”

a ajuns și la echipa națională în perioada în care Răzvan Lucescu îi antrena pe „tricolori”. El i-a surprins pe Marica și pe Dani Coman în timpul unui antrenament, atunci când cei doi internaționali l-au provocat să accepte un pariu. Sorin se lăudase că putea ține mingea pe picior de două sute de ori. „Punem câte două sute de euro”, i-au zis Coman și Marica. Masorul le-a luat banii.

Ronaldo, o asigurare de 100 milioane de dolari

Clubul spaniol i-a asigurat picioarele fotbalistului pentru 100 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai scump fotbalist din lume în vara în care s-a transferat de la Manchester United la Real Madrid în schimbul a 94 de milioane de euro. Ulterior, recordul a fost doborât de mai multe ori. Tot atunci, Real Madrid a decis să îi asigure picioarele pentru suma de 100 milioane de dolari.

Cele mai scumpe picioare din lume

Recordul all time al asigurării picioarelor unui fotbalist aparţinea englezului David Beckham, care a fost asigurat pentru o sumă fabuloasă: 150 de milioane euro! Pe locul 2 se situează portughezul Cristiano Ronaldo, cu 100 de milioane, asigurarera fiind făcută încă din 2009,  iar pe treapta a treia actualul tehnician al madrilenilor, din perioada în care era jucător, Zinedine Zidane, cu 70 de milioane euro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te