Mihai Stoica, alături de Florin Tănase au coronavirus. FSCB riscă să fie dată afară din Europa

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.09.2020 - 18:31
prosport.ro

Mihai Stoica, directorul sportiv al clubului FCSB, dar și alți trei jucători au fost și ei depistați pozitiv cu Covid-19.

SHARE

După ce mai mulți membri din staff-ul celor de la FCSB au fost depistați pozitiv cu Covid-19, printre care și antrenorul Toni Petrea, Antena Sport informează că și Mihai Stoica a contactat acest virus.

FCSB se pregătește pentru meciul din turul doi preliminar din Europa League, contra celor de la Backa Topola (joi, ora 22). Mihai Stoica și ceilalți infectați cu coronavirus nu au făcut deplasarea în Serbia.

ProSport a anunțat că, pe lângă Andrei Miron, alți trei jucători de la FCSB au fost depistați pozitiv cu coronavirus, în urma testelor efectuate în cursul zilei de miercuri. Unul dintre aceștia este fundașul central Iulian Cristea. Mijlocașii Darius Olaru și Florin Tănase sunt și ei suspecți de coronavirus, după ce s-au simțit rău în noaptea de marți, însă au ieșit negativi la primele teste.  

Surse oficiale au confirmat pentru GSP.ro numele jucătorilor. E vorba de Florin Tănase (25 de ani), Darius Olaru (22 de ani) și Iulian Cristea (26 de ani).  

Comunicat:

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către Synlab, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive.

Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, au scris reprezentanții FCSB pe pagina oficială de Facebook.

Cele 13 cazuri de COVID-19 la FCSB
Ovidiu Kurti - kinetoterapeut
Marius Popa - antrenor de portari
Anton Petrea - antrenor principal
Thomas Neubert - preparator fizic
Horea Codorean - preparator fizic
Sorin Cristof - kinetoterapeut
Bogdan Stoica - analist video
Marius Ianuli - team-manager
Mihai Stoica - director sportiv
Andrei Miron - fundaș central
Darius Olaru - mijlocaș central
Florin Tănase - mijlocaș
Iulian Cristea - fundaș central

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -