Iordănescu dă asigurări că va folosi în meciul cu Israel o echipă care să ne califice la Euro 2024.

DE Alin Crișan | Actualizat: 17.11.2023 - 20:24
Iordănescu dă asigurări că va folosi în meciul cu Israel o echipă care să aducă calificarea. Ce zice - Foto: Profimedia Images/ Imagine cu caracter ilustrativ

Edi Iordănescu, selecționerul Naționalei de Fotbal a României, dă asigurări că va folosi în meciul cu Israel o echipă care să ne califice la Euro 2024.

SHARE

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că tricolorii sunt conştienţi de forţa echipei Israelului şi se aşteaptă la o confruntare grea, dar “grupul este pregătit pentru absolut orice”.

Iordănescu dă asigurări că va folosi în meciul cu Israel o echipă care să ne califice la Euro 2024. Ce zice

“Cu siguranţă că avem contacte, suntem foarte conştienţi de ce se întâmplă. Eu snt un om al păcii şi al înţelegerii, compătimesc toate necazurile şi suferinţele, toate victimele acestui război, dar rămân un om al fotbalului şi focusul meu total este pentru jocul de mâine”.

“Am venit aici foarte conştienţi de momentul pe care îl avem în faţă, un moment pe care l-am găsit după foarte mult timp. A venit cu foarte multă muncă şi cu multă consecvenţă.

Citește și: Care sunt şansele Tricolorilor să se califice la Euro 2024

Suntem conştienţi că este nevoie de mult echilibru şi curaj pentru a face un ultim pas şi să calificăm naţionala României după opt ani la un turneu final. Suntem bucuroşi să avem cea mai bună defensivă din grupă şi una dintre cele mai bune din toate grupele.

Dar asta nu ne garantează nimic, trebuie să continuăm să muncim şi să credem în obiectivul nostru”, a spus Iordănescu.

Tehnicianul a precizat că apreciază calitatea jucătorilor israelieni.

“Suntem foarte conştienţi de forţa adversarului nostru de mâine. Apreciez foarte mult calitatea individuală a jucătorilor. Ne aşteptăm la o confruntare foarte grea pentru echipa noastră naţională.

Suntem foarte conştienţi de miza, presiunea, provocarea jocului de mâine, dar grupul este pregătit pentru absolut orice. Nu am stabilit primul 11, mai sunt discuţii individuale, mai avem o noapte... 

Avem ceva semne de întrebare. Sperăm să fim inspiraţi şi să facem alegerile cele mai bune. Voi folosi o echipă care să aducă o calificare. Ar fi ceva fantastic dacă reuşim. În cazul în care nu se întâmplă mâine cu siguranţă ne repliem şi avem puterea să ne ridicăm rapid în picioare.

Citește și: România e campioana mondială la minifotbal. Meciul a avut un final dramatic

Am încredere totală în băieţi. Nu va fi deloc uşor, dar avem crezul nostru şi mergem până la capăt”, a afirmat Iordănescu.

Partida Israel – România se va disputa sâmbătă, de la ora 21.45, pe stadionul Pancho (Felcsút).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te