Fostul antrenor al Simonei Halep predă lecții de tenis online

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 20.11.2018 - 11:20
Simona Halep a renunțat recent la antrenorul Darren Cahil. Foto Getty Images

Fostul antrenor de tenis al Simonei Halep, Darren Cahil, deși a renunțat să mai meargă în turnee, continuă să își manifeste pasiunea pentru sport, oferind lecții de tenis online.

SHARE

Pe lângă postul de analist de la ESPN, unde lucrează din 2007, Cahill este partener de afaceri cu fostul antrenor Brad Gilbert în proiectul numit "Pro Tennis Coach". Rolul australianului este de a oferi sportivilor analize ale meciurilor, lecţii video, sfaturi şi chiar posibilitatea de a discuta în timp real pe chat.
Pentru a beneficia de sfaturile lui Cahill, preţul unui abonament este de 9.95 de dolari pe lună sau de 99.50 de dolari pe an, potrviti Mediafax.
Citește și: Darren Cahill a anunțat că nu o va mai antrena pe Simona Halep 
În afară de Simona Halep, antrenorul Darren Cahill a mai colaborat cu alte două nume mari din tenisul mondial, Lleyton Hewitt şi Andre Agassi.
 Cahill a anunțat că nu o va mai antrena pe Halep l-a începutul lunii noiembrie. Acesta i-a mulțumit Simonei și fanilor români printr-un mesaj postat pe contul său de instagram. „După multe discuții și după mulți ani în care am stat departe de familie mai mult de 30 de săptămâni pe an, am decis să iau o puază de 12 luni în care să fiu alături de copiii noștri care au ajuns la etape importante ale vieții lor, ultimul an de liceu, pregătiri pentru cariera sportivă și colegiu, pentru toate acestea fiind nevoie de mult timp. Aș dori să-i mulțumesc lui Simona pentru ultimii 4 ani uimitori. Înțelegerea, personalitatea, etica profesională, generozitatea și profesionalismul au făcut ca pentru mine să fie o plăcere să o antrenez.”
La rândul ei, Simona Halep a ținut să-i mulțumească lui Cahill: "Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând".

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -