Focar de COVID la FCSB. Antrenorul Iordănescu, pozitiv. Becali: La echipă nimeni nu se vaccinează

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.10.2021 - 16:11
Focar de COVID la FCSB. Antrenorul Iordănescu, pozitiv. Becali: La echipă nimeni nu se vaccinează / gsp.ro

FCSB joacă sâmbătă, de la 20:30, cu CS Mioveni, dar echipa nu va fi condusă de pe bancă de Edi Iordănescu, care are COVID-19.

SHARE

Finanțatorul FCSB a reacționat pentru Gazeta Sporturilor după apariția cazurilor de coronavirus la echipa sa, explicând și de ce a cerut modificare protocolului de testare din Liga 1.

Citește și: Analfabetismul funcțional și bâlbele politicienilor au ucis campania de vaccinare, crede prof. David

„Conform regulamentului, fotbaliștii care sunt deja vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus si n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm.

Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului.  Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci.

Citește și: Părinții conspiraționiști cer profesori nevaccinați pentru meditații acasă cu copiii lor

Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron.

Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos ”, a spus Becali. 

La testele rapide, portarul Cătălin Straton (32 de ani) și fundașul stânga Sorin Șerban (21 de ani) au fost depistați pozitiv.

Record absolut de  decese COVID

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 16.743 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 2.380 sunt în Bucureşti. În ultimele 24 de ore, 442 de persoane au decedat - 397 nevaccinaţi şi 45 vaccinaţi, din care 44 aveau comorbidităţi - fiind depăşit numărul de 40.000 de decese. La ATI sunt internaţi 1.667 de pacienţi cu COVID-19. 428de copii cu COVID-19 sunt în spital, 39 dintre ei fiind la ATI.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.