Dinamo, din nou în „groapă”. Conducerea le cere fanilor să strângă 2 milioane € pentru club

DE Alin Crișan | Actualizat: 15.06.2023 - 21:00
Suporteri Dinamo, imagine cu caracter ilustrativ - Foto: Profimedia

Conducerea clubului le cere fanilor să contribuie cu două milioane de euro la clubul sportiv Dinamo. Președintele Andrei Nicolescu le-a transmis un mesaj.

SHARE

Acționarii de la Red&White, sub semnătura președintelui Andrei Nicolescu, au trimis un mail, joi dimineață, prin care li se cere suporterilor echipei să contribuie cu bani către societatea care deține pachetul majoritar la Dinamo București.

Dinamo, din nou în „groapă”

Dinamo București a reușit să revină în SuperLiga României după victoria de la barajul de promovare/menținere împotriva celor de la FC Argeș, scor 8-5.

Mail-ul trimis de Andrei Nicolescu către suporterii lui Dinamo București
"Dragă suporter Dinamo 1948,

Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră. Energia, pasiunea și încurajările pe care jucătorii Dinamo 1948 le-au simțit de la suporteri ne-au ajutat să obținem victorii importante pe teren și să readucem în „Ștefan cel Mare” bucuria de a juca în Liga 1.

Numele meu este Andrei Nicolescu, acționar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948. Visul meu este ca Dinamo 1948 să ajungă cel mai iubit și respectat club de fotbal din România. Pentru acest lucru, am alături o echipă profesionistă de management, oameni care iubesc fotbalul de calitate și sunt dedicați culorilor noastre. Îi poți cunoaște aici, pe site-ul oficial.

Citește și: Iordănescu dezvăluie marea problemă a tricolorilor înainte de meciul cu Kosovo: „Trebuie rezolvată”

Însă, pentru ca această viziune să devină realitate, clubul Dinamo 1948 are nevoie acum de implicarea suporterilor săi adevărați. Astfel, în plus față de aportul de capital adus de echipa inițială de investitori, am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948 și de a deveni acționar în clubul nostru de suflet.

Începând din 15 iunie, am lansat campania oficială SeedBlink, în care te poți înscrie și tu acum.

Între 15 iunie și 21 iunie, doar suporterii Dinamo 1948 au acces la acest proiect (abonații DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei noastre). Suntem primul club de fotbal din România care are curajul unei astfel de inițiative și cred cu tărie că, avându-i aproape pe suporterii Dinamo 1948, vom avea succes în realizarea viziunii noastre. Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo 1948 susținut prin aceleași mecanisme ca și cluburi de top cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen.

Intră pe link-ul de SeedBlink, citește datele proiectului și devino acționar Dinamo 1948.

Cu încredere,

Andrei Nicolescu,

Acționar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948.", se arată în mesajul lui Nicolescu.

Fanii lui Dinamo București trebuie să strângă aproape două milioane de euro

Pe platforma SeedBlink, societatea Red&White vrea să strângă nu mai puțin de 1.948.000 euro din partea fanilor. Acționarii lui Dinamo care se identifică prin firmele Team Sport Management SRL și SYNOTECH Global Services ar investi 2,4 milioane de euro, iar suma colectată ulterior este de 4.348.000.

Citește și: L-au adus de la FCSB, dar suporterii și-au pus mâinile în cap: „El mai lipsea!”

Participarea minimă la acest proiect este de 1.172 de euro plus diferite comisioane, potrivit digisport.ro.

Suporterii celor de la Dinamo București au reacționat negativ asupra solicitării președintelui de la Dinamo București, mai mult de atât aceștia resping cererea societății care a preluat pachetul majoritar de peste 80 la sută a lui Dinamo.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te