Contra vrea să plece de la Dinamo: Dau bani de la mine, nu am luat niciun euro în aceste trei luni

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 16.11.2020 - 16:55
Cosmin Contra/FOTO: Wikipedia

Dinamo București este tot mai aproape de colapsul financiar. Cosmin Contra vrea să plece de la echipă, fostul selecționer vorbind deschis despre cât de grav se prezintă lucrurile la gruparea alb-roșie.

SHARE
Contra, 44 de ani, spune pentru gsp.ro că a venit cu inima deschisă la Dinamo, convins fiind de către Juan Melero, cel cu care a lucrat și la Getafe. Între timp, Melero a fost îndepărtat din proiect, iar la Dinamo situația este una foarte gravă.
 
„Ce s-a întâmplat după, în aceste două luni... Cosmin Contra, jucătorii noi și cei din jurul meu nu au primit nici măcar un euro. Nimeni nu a luat un euro de când a venit la echipă.
 
În fiecare săptămână au fost promisiuni că vor veni banii și că se vor achita salariile la zi. Dar nu s-a întâmplat. Eu nu am luat nici măcar un euro. Din contră, am cheltuit 20.000 de euro din buzunarul meu pentru a plăti diverse lucruri", a explicat Contra.
 
„Am plătit anumite lucruri pe la Săftica, în fiecare săptămână dau niște bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu...
 
Sunt bani dați din buzunarul meu și nu ar fi trebuit să fie dați de mine! Chiar și apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect și am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect, pentru că mi-a garantat Juan Melero", a adăugat Cosmin Contra.
 
„Situația este foarte complicată. Din păcate, nu sunt probleme doar la prima echipă. Există probleme la copii și juniori, la furnizori. Nu avem bani să luăm pizza după meciuri ca să dăm jucătorilor, cu o zi înainte de meci nu știm dacă avem bani ca să mergem în deplasări. De două luni și jumătate mi se întâmplă numai probleme la echipă. Sufăr enorm pentru că am venit cu inima deschisă la Dinamo, am crezut într-un proiect măreț. Încerc din toate puterile să țin corabia pe linia de plutire. Dau bani de la mine. Mi s-au promis multe lucruri și s-au făcut puține. Sau chiar deloc. Când voi pleca, voi face o conferință de presă în care voi spune exact situația de la Dinamo și ce am trăit. Și lumea să aprecieze dacă am lucrat în condiții normale sau în unele imposibile", a menționat Contra.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.