GORJ Tatăl agresoarei de 14 ani: Sunt alții cu săbii și nu le-a făcut nimeni nimic

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 08.09.2020 - 10:28
Sursa: Captură video via gorjonline.ro

Tatăl fetei de 14 ani, reținută de polițiști după ce a bătut, împreună cu alte adolescente, o copilă de 13 ani, din Târgu Jiu, susține că fiica sa este vinovată, dar că „sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic”.

SHARE

Tatăl fetei reținute a declarat, pentru publicația locală gorjonline.ro, că de vină este anturajul fetei și faptul că soția lui a stat în izolare la locul de muncă. Presa locală a relatat că mama fetei agresive ar fi angajată a Direcției pentru Protecția Copilului. 

Pe de altă parte, tatăl fetei a mai spus că fiica ei i-a cerut scuze victimei și s-ar fi împăcat cu aceasta la o zi după bătaie, înainte de sesizarea Poliției. 

„Fetița care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliției, la noi acasă, împreună cu o verișoară a ei, s-a luat în brațe cu fata mea, s-au împăcat, și-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele. Am fost cu ea aseară la audieri, timp de șase ore, până la 23,30 și azi de dimineață, de la 8 până la 15,30, când a fost reținută. Nu a avut, în decursul timpului, niciun fel de problemă, a fost acest anturaj, dar trebuie să îndreptăm copiii, nu să acuzăm și să-i bage la arest. Știu că imaginile sunt foarte dure pentru oricine și trebuie învățat din acest necaz, să nu se mai întâmple așa ceva”, a susținut tatăl minorei reținute, conform publicației locale.

Acesta a mai declarat că „sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei…

A cunoscut aceste fetițe de două luni, este vinovată și ea, chiar nu vreau să-i iau apărarea, însă un copil la 13-14 ani poți avea încredere în el, nu te gândești că ar putea face așa ceva. Dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta. Poate am greșit noi ca părinți undeva, vreau să îndreptăm greșeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o șansă în viață. Și polițistul a vrut el să dea exemplu în țară să aresteze copilul ăsta de 14 ani”. 

Conform sursei citate, tot ieri, victima ar fi postat pe o rețea de socializare mai multe explicații privind agresiunea, susținând că bătaia nu a fost pentru un băiat, așa cum cred colegii ei. „Ba Frt mulții ziceți ca e vb de un băiat. Nu e vb de nici un băiat dacă nu știți nu mai vb dacă unii zic că e vb de un băiat și alții de altceva ce morții mei Poliția știe bn de ce e vb și cine știe e bn Cine nu știe aia e Pt că mă săturai să văd la cnv pe story că cică eu m-am Dat la iubitul ei”, este mesajul postat de victimă. 

Agresiunea a avut loc duminică - trei fete au pus în genunchi, au lovit și înjurat o altă fată, de 13 ani; o agresoare de 14 ani a fost reținută de polițiști, iar părinții tuturor minorelor implicate în bătaie au fost amendați cu câte 500 de lei. 

Un al doilea incident de acest fel a avut loc tot în Târgu Jiu, victima având 12 ani. 

Citește și: Minoră bătăușă, reținută după ce a fost filmată umilind alte fete. Părinții, amendați

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te