Viorica Dăncilă se plimbă prin Moldova fără drumuri cu elicopterul. Susține că a plătit PSD

DE Octavia Constantinescu | 16.08.2019 - 15:38

Pentru turneul electoral din Moldova, singura regiune din țară fără nicio autostradă, Viorica Dăncilă a ales să se deplaseze cu elicopterul. Premierul a fost însoțit de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

SHARE

Viorica Dăncilă a plecat de la Suceava spre Iași, joi după-amiază, cu un elicopter privat, după ce și-a anulat vizita programată în Botoșani, potrivit stirisuceava.net 

Premierul a participat la o ședință de partid la Fălticeni și la pelerinajele de la Putna și Cacica, într-un turneu pe la organizațiile județene de partid pentru a-și consolida poziția înaintea alegerilor prezidențiale.

A profitat de ocazie pentru a-și ataca contracandidații din cursa pentru Cotroceni, potrivit Digi24.

Mai mult, Viorica Dăncilă spune că, spre deosebire de ceilalți candidați, PSD nu are „aroganța unora care deja văd aceste alegeri câștigate”.

„Da, este un elicopter angajat de PSD. Vă spun acest lucru în calitate de secretar al PSD. Este un elicopter închiriat din banii PSD", a explicat Mihai Fifor. Iar Viorica Dăncilă a insistat: „Am venit de foarte multe ori cu mașina, este prima dată când vin cu elicopterul.

Trebuie să ajung în foarte multe județe ale țării. Știu acest lucru, este și motivul pentru care încercăm să dezvoltăm infrastructura din România".

Viorica Dăncilă nu a mers joi la ceremonia de Ziua Marinei de la Constanța, ci s-a dus la mănăstirea Putna, la slujba de Sfânta Maria, însoțită de mai mulți lideri PSD. Peste 25 de mii de pelerini au participat la slujba de anul acesta.

Viorica Dăncilă a ajuns joi la Putna, după ora 10:30. Ea a venit însoțită de miniștrii Răzvan Cuc, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor. Liderii politici au fost întâmpinați de localnici în port tradițional, cu pâine și cu sare.

Împreună cu prelații de la mănăstire, Viorica Dăncilă a vizitat Muzeul Mănăstirii Putna, unde a participat la o lecție de istorie, predată de unul dintre călugări. Apoi a luat parte la slujba religioasă oficiată afară, în curtea mănăstirii, de un sobor numeros de preoți.

Viorica Dăncilă a fost invitată de starețul mănăstirii să ia cuvântul, dar a spus că nu este cazul, pentru că este o zi de sărbătoare și ar trebui să vorbească doar clericii.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -