VIDEO Ciprian Ciucu: Nu mă interesează ca fostul primar Mutu să fie la DNA

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 23.11.2020 - 18:42
Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6

Noul primar al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat în cadrul emisiunii Newsweek LIVE, că a găsit în Primărie „o harababură incredibilă”. 

SHARE

 

„Nu a existat conceptul de planificare strategică. Modul de a face lucrurile este la nivelul anilor 1990. Avem contracte de pază cu firme diferite și la Admnistrația Școlilor, și la DSAPC, și la Administrația Școlilor, dar și o schemă cu 400 de polițiști locali.

Avem contracte de salubritate cu diferiți operatori, pe același motiv. Fiecare direcție subordonată Primăriei – avem 9 administrații care sunt în subordinea Primăriei – are propriul său contract pentru nevoi proprii sau pentru nevoi publice.

Dar nimeni nu a făcut o eficientizare a costurilor”, a arătat primarul Ciprian Ciucu. 

Acesta a declarat că, din cauza risipei, din bugetul total al Primăriei Sectorului 6, de 960 de milioane de lei, mai sunt disponibili, pentru investiții, doar 100 de milioane de lei.

„Ne uităm foarte foarte serios pe ce se duc banii. Sunt și alte contracte ineficiente sau nejustificate și le voi face pe toate publice.

Mă uit bine și la ce posturi se justifică și care trebuie să mai rămână, pentru că până acum a fost o fericire și o viață bună.

Eu sunt pentru ca oamenii să fie plătiți bine în sistemul public, dar vreau să fie responsabilizați și să facă treabă și să aducă servicii de calitate.

Oamenii de bună vor rămâne”, a menționat noul primar al Sectorului 6 în cadrul emisiunii Newsweek LIVE.

Întrebat dacă, în aceste condiții, vom auzi știrea că primarul Mutu a fost chemat la DNA, Ciprian Ciucu a menționat că nu este una dintre prioritățile. 

„Nu mă interesează ca primarul Gabriel Mutu să fie la DNA. Nu o să mă apuc să caut lucruri pentru a-l trimite pe primarul Mutu la DNA. El nu a fost primar prost, în sensul că a știut să nu lase urme.

Nu e treaba mea să mă uit la ce a făcut ilegal primarul Mutu, ci să eficientez lucrurile în Sectorul 6. Evident, dacă aflu conform legii, de cine știe ce năzbâtie, asta e altceva, dar nu o să mă apuc să caut.

Nu vreau să se creadă că e o răzbunare personală, după minciunile pe care le-a spus despre mine în campania electorală”, a explicat Ciprian Ciucu, la Newsweek LIVE.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.