Simion cere mii de kilograme de legume pentru nuntă. Populația răspunde: ”Tot de pomană ca brânza?”

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.08.2022 - 15:37
George Simion merge la biserică - FOTO: FB

George Simion face chetă națională pentru propria nuntă. După ce a primit de la Becali 2.000 kilograme de brânză, acum Simion anunță că are nevoie de mii de kilograme de legume.

SHARE

La mesajul postat de Simion (vezi mai jos), au fost mii de răspunsuri. Oamenii i-au recomandat șefului AUR o serie de producători autohtoni de la care poate cumpăra. Unii dintre cei care au citit mesajul au înțeles esența lui: Simion vrea legumele gratuit. Așa cum a primit brânza de la Gigi Becali. Iar oamenii au taxat faptul că vrea pomană.

În postarea sa, Simion anunță că vrea ca „legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători”. Apoi, Simion revine cu un mesaj într-un comentariu și spune clar:

„Îmi trebuie: - 300 kg ardei gras rosu - 300 kg ardei gras verde - 300 kg ardei gras galben - ciuperci champinions mici 250 kg - dovlecel 200 kg - 200 kg ceapa roșie - 250 kg ceapa galbena - pătrunjel 50 kg - marar 30 kg - roșii 100 kg - morcovi 250 kg” 

Nu cumpără, ci vrea și îi trebuie.

Iar unii oameni au înțeles nuanța și l-au taxat:

Gane: „cred că nu ați înțeles scopul postării...domnul ginerica nu vrea sa cumpere...vrea sa i se ofere”

Niculina: „Cât de penibil ești...cat de ...ai ajuns...mereu ai nevoie de atenție,cât ai sa mai "cerșești "atenția poporului și în câte moduri?Băi, trezește te la realitate,ca te pierzi pe traseu și ești tânăr!Doamne,ce PENIBIL!!!”

Cătălina: „tot de pomana ca si branza?”

Gabriela: „aveti contractele de donatie pregatite? Sunt curioasa la executia bugetului acestui eveniment. Sursele de venit din care sunt acoperite cheltuielile si daca au fost impozitate veniturile primite in natura .....”

De altfel, Simion nici nu ar avea cu ce plăti. El câștigă, potrivit declarației de avere doar salariul de parlamentar, adică  10.000 de lei net pe care a anunțat că îi donează.

Citește și: VIDEO FSB: „Împachetați tot și părăsiți Kievul. Lăsați cheile acolo”. Un dezastru în spionajul rus

George Simion, liderul AUR, a făcut show pe internet, anul recut, filmându-se când și-a ridicat salariul pe luna noiembrie 2021 de la casieria Parlamentului. El a declarat că, în fiecare lună, donează 90% din sumă, ceea ce ar înseamna că, matematic, ar rămâne cu 1.216 lei în buzunar.

Citește și: VIDEO George Simion, liderul AUR, susține că trăiește cu 1.216 lei pe lună. Donează 90% din salariu

Becali nu îi mai dă brânza

Gigi Becali a aflat despre ultimele declarații ale lui George Simion, președintele AUR, la adresa echipei FCSB.

În decembrie 2020, liderul AUR acorda un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care acuza că „Steaua a murit când a fost preluată de Gigi Becali”. „Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament”, a declarat George Simion, pentru Gazeta Sporturilor. Acum, politicianul se căsătorește pe 27 august cu Ilinca Munteanu. Pentru nuntă, Simion i-a cerut lui George Becali două tone de brânză.

„Așa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis așa ceva? Să văd unde e și la revedere brânza. Îl anunț din timp, dacă a zis așa, nu mai mănâncă brânză. Dacă a făcut-o când nu mă cunoștea, asta e. În 2020 el nu mă cunoștea pe mine, deci rămâne cu brânza. O să am o discuție cu el, să văd ce spune. Dacă o să își ceară iertare, o să înțeleg, Omul mai greșește. Dacă continuă să fie orgolios, am terminat prietenia cu el”, a spus Becali potrivit gsp.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te