Scandalul continuă în partidul lui Ponta:Pro România îl acuză pe Tudose de atitudini ostile

DE Adelina Sahlean | 08.11.2019 - 14:00

Pro România l-a acuzat joi, prin intermediul unui comunicat de presă, pe vicepreședintele partidului Mihai Tudose de atitudine ostile și dezinformare, după ce fostul premier a declarat că deciza de suspendare a unor lideri ai partidului pune probleme candidaturii lui Diaconu.

SHARE

„PRO România acuză dezinformări și atitudini ostile, în măsură să afecteze candidatura domnului Mircea Diaconu”. Biroul de presă al partidului susține că informația transmisă de Tudose, referitor la problemele pe care le-ar putea avea alianța electoarală care îl susține pe Mircea Diaconu, după suspendarea lui Sorin Câmpeanu, „este falsă și distribuită cu rea intenție”.

Mihai Tudose a declarat că suspendarea din toate funcțiile a parlamentarilor care au votat Guvernul Orban pune partidul într-o situație dificilă cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale pentru că Sorin Câmpeanu este și copreședinte al alianței cu ALDE care îl susține pe Mircea Diaconu, potrivit Digi4.

„Azi trebuiau semnate de președintele de organizație niște liste pentru reprezentanții partidului în secțiile de votare. Păi dacă au suspendat președintele, cine să semneze? Doamna Meiroșu nu își mai asuma asta. Câmpeanu e copreședintele al Alianței cu ALDE. Nu mai poate să semneze nimic, doar l-au suspendat, nu își mai asuma nici el. Să vedem și rezultatul la prezidențiale. Să vedem ce iese, că tot gândirea măreață a domnului Ponta a fost”, a declarat Mihai Tudose.

Pro România susține că deși a fost suspendat din partid și din toate funcțiile, Sorin Câmpeanu este în continuare copreședinte al Alianței cu ALDE.

„Liderii partidului PRO România precizează că domnul Sorin Cîmpeanu este în continuare co-președinte al Alianței Electorale "Un Om”, procesul administrativ și logistic nefiind modificat de schimbările din plan politic”, se arată în comunicatul de presă.

În același comunicat, conducerea partidului îl atacă pe Mihai Tudose.

„Apreciem ca fiind neverosimilă îngrijorarea domnului Mihai Tudose pentru candidatura domnului Mircea Diaconu. Această concluzie vine ca urmare a faptului că domnul Tudose nu a folosit, în toată această perioadă electorală, nicio oportunitate de a transmite vreun mesaj în sprijinul candidatului”.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.