PSD Dâmboviţa: Guvernul a împărţit bani doar la localităţi conduse de primari ai PNL

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 08.10.2021 - 16:38
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, care este și preşedinte al CJ Dâmboviţa, a declarat că Guvernul a împărţit bani doar la localităţi conduse de primari ai PNL. / Foto: incomod-media.ro

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, care este și preşedinte al CJ Dâmboviţa, a declarat că Guvernul a împărţit bani doar la localităţi conduse de primari ai PNL, iar Florin Cîţu şi-a plătit din bani publici congresul PNL.

SHARE

"Încă o dată Guvernul Cîţu şi-a bătut joc de dâmboviţeni. Prin alocările bugetare p care le-a făcut Florin Vasile Cîţu, defunctul politic al României, peste 360.000 de dâmboviţeni nu beneficiază de niciun leu din partea Guvernului României.

Domnul Cîţu şi-a plătit din bani publici congresul PNL de acum două săptămâni (...). Guvernul a împărţit bani doar la localităţi conduse de primari ai PNL", a spus Corneliu Ştefan.

Acesta a adăugat că primarii PSD din Dâmboviţa riscă să rămână fără fonduri pentru plata salariilor, a asistenţei sociale şi a investiţiilor.

Citește și: Arafat pentru Newsweek: Continuarea școlii în pandemie, decisă de specialiști. Argumente, la secret

"360.000 de dâmboviţeni nu beneficiază de niciun leu. 21 de localităţi conduse de primari PNL au primit 84 de lei pe cap de locuitor, ceea ce înseamnă o populaţie de aproape 96.000 de dâmboviţeni. 58 de localităţi conduse de colegii mei primari au primit zero lei.

Localităţile conduse de colegii mei primari nu vor avea bani până la sfârşitul anului pentru asistenţă socială, pentru persoanele cu dizabilităţi, pentru salarii, pentru continuarea investiţiilor", a afirmat preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

El a cerut şi demisia prefectului de Dâmboviţa, Aurelian Popa, pe care îl acuză că a solicitat numai primarilor liberali să depună solicitări la prefectură pentru fonduri de la Guvern.

Citește și: Dansăm și bem la înmormântarea noastră
 
"Solicit instituţiilor statului să verifice cum prefectul judeţului a solicitat numai localităţilor conduse de primari PNL alocări de sume pentru echilibrarea bugetelor locale. Şi solicit să spună cum îl cheamă pe funcţionarul public din cadrul Prefecturii Dâmboviţa care a dat emailuri numai localităţilor conduse de primari PNL (...). Vă solicităm public demisia din funcţia de prefect, iar dâmboviţenii nu au nicio vină că dumneavoastră faceţi parte din tabăra greşită care a pierdut alegerile în Congresul PNL", a mai spus Corneliu Ştefan.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.