PSD atacă în rafale PNL. Ciolacu: „Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.11.2022 - 10:21
Președintele PSD, Marcel Ciolacu și premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă- Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Liderii social-democrați au lansat atacuri în cascadă la partenerii liberali de coaliție, sâmbătă, la un eveniment PSD organizat în Vrancea.

SHARE

Liderul partidului, Marcel Ciolacu, europarlamentarul Mihai Tudose și ministrul Economiei Florin Spătaru, au transmis în fața social-democraților critici dure la adresa PNL și a „guvernării de dreapta”, scrie News.ro.

Pe de-o parte, Marcel Ciolacu a spus despre liberali că „trebuie să dea nişte explicaţii privind unele decizii din PNRR, achiziţiile de vaccinuri anti-COVID, liberalizarea pieţei energiei”.

Mihai Tudose le-a spus social-democraților să explice electoratului „teoria votului util” și faptul că PSD e „singura soluţie pentru această ţară”: „Poate, peste ani şi ceilalţi colegi, cu ghilimele sau fără, din politică, vor reveni la sentimente mai bune. Dar astăzi PSD-ul este singura soluţie pentru România”, a transmis Tudose la evenimentul de alegere a conducerii filialei județene Vrancea.

Nu în ultimul rând, ministrul Economiei, Florin Spătaru, a transmis la același eveniment că social-democraţii sunt cei care au semnat un act normativ prin care a fost impusă participarea femeilor în consiliile de administraţie ale companiilor de stat: „Nu au venit liberalii, nu au venit cei de dreapta să spună că vor această participare, am venit noi, social-democraţii”, a explicat ministrul.

Citește și: Raport secret CIA: Emiratele Arabe Unite, implicate în manipularea sistemului politic american

Marcel Ciolacu a mai spus că liberalii „au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta, a fost ambiţia lor”:

Citește și: Elon Musk pune pe butuci Twitter. O importantă regie de publicitate recomandă oprirea campaniilor

„A fost o bătălie, în fiecare zi se încerca să se vină cu un proiect pentru a modifica legislaţia din domeniu şi de a duce o gaură totală în coloana vertebrală a PSD. Nu am nicio reţinere să spun: chiar domnul preşedinte Klaus Iohannis îşi dorea acest lucru. Între timp, viaţa le-a aşezat cum şi-au dorit românii? Să nu uităm că pe noi nu ne-a băgat nimeni pe uşa din dos la guvernare. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile generale. Locul PSD era la guvernare. Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta să guverneze fără PSD, a fost ambiţia lor. Problema este cu ce am greşit noi şi românii să ni se întâmple o asemenea nenorocire”, a spus Marcel Ciolacu, sâmbătă, la Focşani.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te