Ponta, nou atac la adresa lui Dragnea: a cocoțat analfabetele la conducere

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 10.09.2018 - 18:06
FOTO: Inquam Photos/ Bogdan Danescu

Fostul premier Victor Ponta susţine că va prezenta, într-o emisiune televizată, fotografia în original cu Liviu Dragnea, George Maior şi Laura Codruţa Kovesi, acuzându-l pe liderul PSD că a distrus și furat țara și a cocoțat analfabetele în fotolii de conducere.

SHARE

„M-am distrat cu postarea lui Mihai Sturzu şi m-am distrat şi cu cei puşi de Dragnea să spună că poza e falsă - ca să ne distrăm mai tare merg diseară de la ora 21.00 la B1 TV în direct să arăt poză în original .... şi poate mai găsesc/ aştept de mâine să văd cine se luptă să vă demonstreze cu “pixelii” că nu e aşa (că doar Dragnea de la Băsescu a învăţat tot)!", a scris pe Facebook, luni, liderul Pro România.

Ponta îl acuză pe liderul social-democraților că a distrus şi a furat ţara, a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul, Guvernul şi PSD. 

„Dincolo de orice însă, lucrurile sunt foarte serioase - un om de o făţărnicie şi perversitate fără precedent (cumpărând susţinere cu funcţii şi bani publici) a minţit o ţară întreagă de peste un an că se luptă cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de invenţii şi bazaconii! Şi în acest timp a distrus şi furat ţara, şi-a cocoţat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul şi PSD, a întors România de la drumul sau european şi de dezvoltare - după care a făcut o nuntă cu Marea Adunare Naţională la care a primit “dar” 800.000 euro! Cine spune şi acum că îl crede pe Dragnea înseamnă că este cel mai cinic mincinos - nu mai are scuză naivităţii!", mai scrie fostul premier. 

Citește și Prima fotografie în care apar Dragnea, Maior și Kovesi

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminică seară pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Ponta îi roagă pe "curajoşii" din Comitetul Executiv (CEx) să îl întrebe pe Dragnea cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.