PNL acuză: Cum vrea PSD să îl bage pe Simion în turul 2. „Câte 20 de voturi pentru AUR, în urnă”

DE Alexandru Pop | Actualizat: 23.10.2024 - 12:58
PNL acuză: Cum vrea PSD să îl bage pe Simion în turul 2 „Câte 20 de voturi pentru AUR, în urnă” - Foto: INQUAM PHOTOS/George Călin
PNL acuză: Cum vrea PSD să îl bage pe Simion în turul 2 „Câte 20 de voturi pentru AUR, în urnă” - Foto: INQUAM PHOTOS/George Călin

PNL acuză: Cum vrea PSD să îl bage pe Simion în turul 2. „Câte 20 de voturi pentru AUR, în urnă”. Există unele acuzaţii, în care PNL afirmă că are dovezi că PSD vrea să-l bage în turul 2, pe George Simion.

SHARE

PNL acuză: Cum vrea PSD să îl bage pe Simion în turul 2. „Câte 20 de voturi pentru AUR, în urnă”. Există unele acuzaţii, în care PNL afirmă că are dovezi că PSD vrea să-l bage în turul 2, pe George Simion, liderul AUR.

Cel puţin şapte liberali de frunte afirmă acest lucru: Daniel Buda, Stela Firu, Alexandru Muraru, Mario De Mezzo, Andrei Baciu, Nicoleta Pauliuc şi Florin Roman. Mai jos, detaliile.

PNL acuză: Cum vrea PSD să îl bage pe Simion în turul 2 „Câte 20 de voturi pentru AUR, în urnă”

Daniel Buda, europarlamentar liberal:

"Iată dovada că un vot pentru Simion este un vot pentru Ciolacu. Gigi Becali a dezvăluit aseară strategia PSD și a lui Viorel Hrebenciuc, unul din cei mai corupți pesediști din toate timpurile. Ce să vezi e aceeași strategie cu cea a Rusiei: împingerea lui Simion în turul 2.

Este clar că PSD își dorește un contracandidat comod, iar Rusia vrea să submineze opțiunile pro-europene ale României.

Pentru ca mai apoi să formeze în Parlament o majoritate PSD-AUR numai bună pentru planurile Rusiei. E urgent să ne mobilizăm toți pentru Nicolae Ciucă, singurul candidat capabil să-l învingă pe Ciolacu și să păstreze România pe calea europeană și democratică.

_____ EPP Group in the European Parliament #voteziSimion=Ciolacu"

Stela Firu: "Acum e clar: PSD are blat cu AUR. Nașul lor e Viorel Hrebenciuc"

"Acum e clar: PSD are blat cu AUR. Nașul lor e Viorel Hrebenciuc. Gura habotnicului adevăr grăiește. Becali zice că Hrebe i-a cerut să-l bage pe Simion în turul 2. Gigi Becali a confirmat că planul lor este să transforme alegerile prezidențiale într-un câmp de joc pentru interesele anti-europene.

Dar românii nu vor permite asta! Să ne unim forțele în jurul lui Nicolae Ciucă, singurul care poate să-l înfrunte pe Ciolacu și să ne țină în Uniunea Europeană."

#voteziSimion= Ciolacu

Alexandru Muraru: "De dimineață, auriști și pesediști m-au atacat"

"De dimineață, auriști și pesediști m-au atacat, de pe conturi mai mult sau mai puțin false, că ceea ce am spus despre "planul Hrebenciuc" de a-l duce pe Simion în turul 2 ar fi o fabulație.

Nici nu mai e nevoie să o spun eu, o recunoaște chiar Becali, proaspăt membru AUR, că aceste discuții chiar au avut loc și există directiva dirijării unor voturi dinspre PSD către Simion.

PSD nu se dezminte și în niciun caz nu va fi vreodată un partid capabil să se reformeze și să se lepede de practici ilisciene. Un vot pentru Ciolacu este un vot pentru Simion!"

Mario De Mezzo: "Planurile PSD sunt mai clare ca niciodată"

"Planurile PSD sunt mai clare ca niciodată: Simion trebuie să fie în turul 2 pentru a-i face jocurile lui Ciolacu. Guzganul rozaliu face pui aurii. Gigi Becali confirmă că aceasta este direcția în care Viorel Hrebenciuc PSD și Rusia își doresc să împingă România.

Practic, patronul FCSB a confirmat la TV că Hrebenciuc i-a cerut și lui și patronului RTV să îl ajute să îl bage pe George Simion în turul 2.

Ne bazăm pe români să respingă acest scenariu toxic și să-l susțină pe Nicolae Ciucă, singura opțiune reală care poate salva democrația și viitorul european al țării.

#voteziSimion=Ciolacu"

Andrei Baciu: "Ce interes comun au PSD şi Rusia în alegeruile din România?"

"Ce interes comun au PSD și Rusia în alegerile din România? Să-l împingă pe Simion în turul 2 pentru a face jocul social democraților.

Cu cât ne apropiem mai mult de data alegerilor devine tot mai clar că totul este pregătit pentru ca Simion să devină un contracandidat comod pentru PSD.

Iar apoi guvernare PSD-AUR cu lumină de la Moscova. Doar Nicolae Ionel Ciucă poate opri acest scenariu de coșmar pentru România.

Trebuie să ne unim forțele în jurul singurului candidat de dreapta care poate câștiga!"

Nicoleta Pauliuc: "Gigi Becali confirmă înţelegerea secretă între PSD şi AUR"

"‼️ Direct de la sursă: Gigi Becali confirmă înţelegerea secretă între PSD şi AUR.

Becali, locul 2 pe lista AUR din Bucureşti, a recunoscut senin că există un plan comun pus la cale de Marcel Ciolacu şi George Simion pentru ca acesta din urmă să fie ajutat de PSD să intre în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Ei speră să reediteze scenariul din 2000, Iliescu – Vadim. Pentru asta, l-au scos de la naftalină şi pe sforarul Viorel Hrebenciuc. Avem de-a face cu o tentativă de falsificare a democraţiei în măsura în care PeSeDiştii vor să bage câte 20 de voturi în urnă pentru ca Simion să intre în turul II.

Îşi doresc să nu mai conteze ce aleg românii. Dacă ar putea, ar da şi ordonanţă de urgenţă să nu mai votăm şi Ciolacu să fie proclamat direct împărat. Iată că PSD nu este capabil să se schimbe.

Citeşte şi: Ciolacu, despre acuzațiile că PSD l-ar ajuta pe Simion să ajungă în turul 2. Trimiteri la Băsescu

⁉️ Problema cea mai mare este însă că, în felul acesta, se legitimează un partid pro-rus şi extremist, care dansează pe muzica pusă de la Kremlin. Împingându-l în turul II pe Simion, PSD speră că, împreună cu AUR, va putea face o coaliţie de guvernare după ce trec alegerile. Ceea ce ar fi cu adevărat un dezastru pentru România şi cu siguranţă i-ar face să-şi smulgă părul din cap pe aliaţii noştri externi care ne-au văzut, până acum, ca fiind un pilon de stabilitate în Flancul Estic al UE şi NATO.

Aşa cum o confirmă şi cercetările sociologice, singurul care poate să le strice planul este candidatul PNL, Nicolae Ciucă. În acest moment, există un avans de aproximativ trei puncte procentuale în favoarea lui Ciucă, care poate fi anulat de strategia mârşavă cu voturile în urnă pentru Simion. Iată de ce este important ca toţi votanţii de dreapta să înţeleagă faptul că, alegând-o pe Lasconi sau pe Geoană, îşi irosesc de fapt votul şi le fac pe plac lui Ciolacu şi Simion. Singura opţiune viabilă pentru ca România să nu apuce pe căi greşite este Nicolae Ciucă.

Aşa că vă îndemn pe toţi să ieşiţi la vot pe 24 noiembrie şi să le stricaţi celor de la PSD şi AUR înţelegerile necurate. Miza este însuşi viitorul României.

#ÎnSlujbaŢării"

Florin Roman: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat

"Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior. Ce nu au calculat Ciolacu/Simion este ca dl Becali a fost întotdeauna slobod la gura!

Nici vorbele, de obicei meșteșugite ale domnului Romașcanu, nici iritarea vizibilă a lui Marcel Ciolacu nu pot opri glonțul care a pornit de pe țeavă și s-a dus. Nici propaganda PSD nu a mai putut ascunde public subiectul blatului Ciolacu/Simion.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă: Au fost nenumărate poziționări ale lui George Simion în linia de retorică a Rusiei

Un blat care este ticluit de multă vreme, mai ales în parlament. PSD s-a folosit permanent de AUR, câteodată și de USR, pentru a hărțui doar miniștri PNL. Cele mai multe chemări ale miniștrilor PNL pentru a fi tocați au fost comandate de PSD, prin mână afiliaților din AUR în special. De când avem guvernul Ciolacu s-a făcut liniște.

Ministrul Rafila nu a putut fi ignorat în cazul Pantelimon, în rest liniște și pace. Vă amintiți desigur cum guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură de USR și AUR, ajutați de PSD! Ultima mostră de ipocrizie politică a fost chiar marți în Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor, când un proiect care presupune reavizarea contra-cost a 650000 de aparate de marcat, dar și costuri suplimentare de 65 milioane de lei, propus de USR a trecut cu toate voturile PSD și AUR."

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te