Partidul Popular European, susținere totală pentru Mișcarea Populară, condusă de Cristian Diaconescu

DE Elena Andrei | 06.05.2021 - 22:02
PMP se bucură de susținerea totală a PPE

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, și secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez-Isturiz White, au susținut joi o videoconferință. White l-a asigurat pe Diaconescu de totala susținere a PPE.

SHARE

Domnul Antonio Lopez-Isturiz White l-a asigurat pe presedintele Cristian Diaconescu privind susținerea totală, atât pe plan intern, cât și pe plan extern, din partea sa și a Partidului Popular European, în demersurile inițiate de Partidul Mișcarea Populară, în contextul apartenenței în marea familie europeană a partidului pe care îl conduce.

„Astăzi, 06.05.2021, domnul Președinte al Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, și domnul Secretar General al Partidului Popular European, Antonio Lopez-Isturiz White, au susținut o videoconferință având ca teme atât politica internă, cât și evoluțiile regionale și europene. Temele de interes referitoare la politica internă au cuprins o radiografie a activității partidelor parlamentare din România, atât cele aflate la guvernare, cât și cele din opoziție”, se arată într-un comunicat PMP.

Citește și

VIDEO Cristian Diaconescu: Guvernarea ar fi fost mai utilă cu PMP în coaliție

VIDEO Cristian Diaconescu, președinte PMP: Poporul român nu rezonează la extremism - Newsweek LIVE

 

Totodată, s-a punctat buna colaborare dintre Partidul Mișcarea Populară, al treilea partid ca scor politic la nivel național în urma alegerilor locale și Partidul Popular European.

De asemenea, s-a evidențiat faptul că Partidul Mișcarea Populară este considerat la ora actuală, atât de oamenii politici, cât și de reprezentanți ai societății civile din România, ca fiind singura alternativă viabilă de dreapta pe actuala scenă politică.

Domnul Antonio Lopez-Isturiz White a subliniat buna colaborare și dialogul permanent pe care conducerea Partidului Popular European le are cu europarlamentarii Traian Basescu și Eugen Tomac.

În același timp, domnul Președinte Cristian Diaconescu împreună cu Antonio Lopez-Isturiz White, au făcut o analiză asupra situației de securitate în regiunea extinsă a Mării Negre.

Au mai fost discutate teme privind percepția publică a acestei situații pe plan intern, în actualul context.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.