O nouă manipulare RTV. Dragnea dă vina pe Iohannis că pesediștii sunt huiduiți în toată țara

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.05.2019 - 09:05
Captură foto G4Media

Șeful PSD, Liviu Dragnea, amenință, la România TV, unul dintre posturile apropiate Puterii, cu violențe la mitingurile Opoziției, după ce politicienii social-democrați au fost huiduiți la toate mitingurile din țară. 

SHARE

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților a lansat o conspirație potrivit căreia președintele Klaus Iohannis se află în spatele tututor protestelor anti-PSD din țară: „Iohannis e în vârful piramidei, să fie foarte clar. Numai cu protecția maximă a unui om, care este doar președintele României, asemenea hoarde pot circula libere în țară. Numai Iohannis poate să dea protecție din partea SRI-ului, din partea procuraturii, din partea SPP-ului, chiar și din partea altor forțe. Iohannis a autorizat tot!

Totodată, RTV a derulat imagini în care se vede doar cum oamenii aduși cu autocarele de către PSD sunt înconjurați de protestatari anti-PSD și huiduiți. 

„Spuneau seara colegi din Iași, că am mai rămas seara la o discuție, despre majoritatea membrilor PSD din autocare că au vrut să iasă din autocare, nu mai puteau să reziste. Nu mai puteau să reziste. Aia e politică? Nici nu găsesc cuvântul, oameni injectați, asta vrea Iohannis, asta vrea PNL, asta vrea USR?Oamenii din țara asta nu vor da această țară pe mâna acestor bătăuși. De la acești bătăuși poate aștepta România vreun viitor? (...) Am foarte mulți colegi în partid care nu-s de acord cu mine și care ne spun… vrem și noi să… pe unde merge Iohannis și toți ceilalți, să îi întâmpinăm și noi cu dragoste. Oricum suntem mult mai mulți decât ei… și i-am rugat să nu. Am discutat și sper să reziste toți colegii mei până la final. Sper să reziste. Ăsta este teatrul că ăștia tot incită, haideți să ne concentrăm să le spunem oamenilor ce putem face pentru ei”, a mai susținut Liviu Dragnea, la RTV. 

În lista manipulărilor lansate de televiziunile de casă, după încercarea de a o omorî o „mână criminală” pe Gabriela Firea cu o sârmă, a fost lansată și otrăvirea Doinei Pană, fost ministru PSD, celebră mai ales pentru că Victor Ponta, pe atunci prim-ministru al României, i s-a adresat cu „fă, Doina” când vizitau sinistrați. 

Astfel, Liviu Dragnea a susținut, la România TV, că „Doina Pană a venit la mine și mi-a arătat analizele. M-a rugat să nu spun și n-am spus, mulțumesc lui Dumnezeu că Doina a scăpat. Doina Pană a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de păduri, dar a deranjat niște interese uriașe. Nu are rost să mai pronunț nume de companii. Poate faceți un reportaj să vedeți cum sunt dealuri întregi și versanți, rase”, în vreme ce pe burtieră, RTV afișase titlul „(...) despre otrăvirea Doinei Pană”. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te