Ludovic Orban: „Trebuie schimbat destinul Oneștiului, oraș distrus de mafia PSD” (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 19.09.2020 - 18:35

Orașul Onești pare părăsit, dacă treci seara pe stradă, mai vezi lumină la două din zece geamuri, pentru că oamenii au plecat, din lipsă de variante, este concluzia premierului Ludovic Orban, aflat în această dimineață în vizită în județul Bacău.

SHARE

„Rafo a fost distrusă de mafia PSD, Oneștiul este ținut în sărăcie și dezolare de PSD, care a condus fără responsabilitate și respect orașul.

Pare că  nu mai există viață, au plecat mii de oameni tineri. Trebuie să-i schimbăm destinul, să relansăm Oneștiul, care poate redeveni un pol de dezvoltare economică pentru tot arealul Văii Trotușului și nu numai.

Guvernul va susține orice proiect viabil, dar are nevoie de un partener, de o guvernare locală cu viziune, de un primar cu viziune, al mileniului al treilea, care să cunoască instrumentele moderne de administrație. Elena Pașcu-Apăvăloaie, de la Primăria Onești, și Ionel Palăr, de la Consiliul Județean Bacău  pot miza pe mine că guvernul îi va sprijini în dezvoltarea orașului”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, la Onești.

Ionel Palăr, candidatul Alianței PNL – USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bacău, crede că oneștenii nu mai trebuie mințiți și au nevoie de o schimbare majoră.

„Împreună cu Elena Pașcu-Apăvăloaie, candidata Alienței PNL – USR-PLUS la Primăria Onești, avem un program realist, vrem să construim un parc industrial cu o componentă tehnologică și științifică. Sunt fonduri europene pentru asta, avem bună credință și vrem ca și la Onești să se întâmple lucruri care să le redea locuitorilor demnitatea și speranța.

Iar prezența premierului României este o garanție că acest proiect ambițios poate fi implementat.

După 30 de ani de PSD, trebuie să dăm un restart pentru Onești și pentru întreg județul Bacău. România se mișcă, trebuie și noi să o luăm pe drumul dezvoltării.

Ne despart 150 de km de Ardeal, sunt convins că și noi putem trăi ca ei”, consideră Ionel Palăr, în timp ce Elena Pașcu-Apăvăloaie este convinsă că parcul industrial este soluția  pentru a rezolva principala prioritate a orașului, crearea de locuri de muncă.

____________

Comandat de PNL, Executat de: News International SA, cod AEP- 21200012.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.