Grupul anti-Dragnea, prima apariție publică, la teatrul din Giurgiu

DE Mircea Marian | Actualizat: 14.09.2018 - 08:13
Liviu Dragnea, tot mai singur Foto: Facebook

Mai mulți lideri PSD cunoscuți pentru opoziția pe care o fac la conducerea lui Dragnea, printre care Paul Stănescu, Mihai Tudose și Adrian Țuțuianu s-au reunit în această după-amiază la Giurgiu, unde urma să fie aleasă conducerea filialie județene a partidului.

SHARE

Candidat la șefia organizației PSD Giurgiu a fost Nicolae Bădălău, un alt contestatar al lui Dragnea.

Totuși, la ședința de alegeri de la Giurgiu s-a aflat și Codrin Ștefănescu, cunoscut ca fiind extrem de apropiat de Dragnea. 

Între timp, un alt puternic baron PSD, Dumitru Buzatu, președintele filialei din Vaslui, a declarat public că Dragnea trebuie să plece. 

„Ce se întâmplă după Dragnea?”

„Zilele acestea, eu am participat la multe discuții și întâlniri, întâmplătoare sau organizate, în care s-a analizat această problemă, a scrisorii semnate de contestatarii lui Dragnea. În cadrul acestor întâlniri, eu am anunțat că voi fi de acord cu un astfel de demers dacă este unul rațional, și dacă are, într-adevăr, obiective raționale, soluții viabile și proceduri clare privitoare la ceea ce ar urma să se întâmple după schimbarea lui Dragnea de la șefia PSD. Altminteri, de ce să-l dăm pe ăsta jos și să-l punem pe altul în locul lui? Doar pentru asta, pe mine nu mă interesează așa ceva, fiindcă eu nu vreau funcții și garanții pentru un viitor politic. Eu vreau ca proiectele să meargă și ca lucrurile să funcționeze. Atât”, a spus Buzatu, pentru site-ul PSNews. 

Surse din PSD susțin că scrisoarea anti-Dragnea a ajuns deja la peste 30 de semnatari și ar putea fi publicată vineri. 

În tabăra celor nemulţumiţi sau care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş şi a trei organizaţii de sector din Bucureşti.

Potrivit unor surse RTV, la o reuniune avută azi la sediul PSD din Kiseleff, Dragnea ar fi declarat că este dispus să demisioneze. 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteți modifica setările de Cookie