După Vlad Voiculescu, și Ciprian Ciucu îl amenință pe Nicușor Dan: Noi suntem „încă” aici!

DE Mircea Marian | Actualizat: 01.09.2021 - 11:34
Fotografia cu care Ciucu și-a ilustrat postarea despre relația cu Nicușor Dan

După atacurile în serie ale lui Vlad Voiculescu, președintele organizației USRPLUS din București, și Ciprian Ciucu, șeful filialei PNL din Capitală, a început să-i pună condiții primarului Nicușor Dan, sugerând că acesta ar putea pierde sprijinul liberalilor.

SHARE

Printre cerințele invocate de Ciucu este și ca viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu să primească drept de semnătură. Această chestiune nu fusese anunțată public până acum. În schimb, în primăvară, USRPLUS a refuzat, o vreme, să voteze proiectul de buget al Capitalei, inițiat de Nicușor Dan, fiindcă acesta a refuzat să-i dea drept de semnătură viceprimarului Horia Tomescu. 

CITEȘTE ȘI: Britanicii, după retragerea SUA: „Suntem gata să lansăm atacuri împotriva ISIS-K”

În postarea scrisă de Ciucu, acesta menționează că „este cu Vlad Voiculescu”.

Acum circa o lună, Nicușor Dan a anunțat că-i susține pe Violeta Alexandru și Ludovic Orban, în confruntările acestora cu Ciprian Ciucu, respectiv Florin Cîțu. 

Acum, Ciucu îl amenință pe Nicușor Dan că ar putea pierde susținerea PNL.

„Discuția cu Primarul General am avut-o deja, i-am expus punctul meu de vedere și condițiile de colaborare cu PNL București după ce în prealabil le-am discutat cu noul birou politic al PNL București și cu viceprimarul nostru, Stelian Bujduveanu. Discuția cu primarul general nu a fost concludentă, (a fost inițială, nu putea fi altfel) iar acum mingea se află în terenul domniei sale. Cerințele noastre sunt simple: (1) reformele asumate în campanie, (2) mai multa transparentă, predictibilitate și consultare în luarea deciziilor, (3) delegarea atribuțiilor convenite în protocolul din campanie către viceprimarul PNL. Vrem să ajutam serios, dar trebuie sa fim lăsați să ajutăm.

Discuția cu Vlad Voiculescu a fost mai clară, sunt elemente în care rezonăm, inclusiv din cele prezentate mai sus.

Aștept răspunsul lui Nicușor Dan, aștept sa colaboram bine, pentru că peste ani oamenii nu își vor aminti despre orgolii mărunte ci dacă am făcut ceva sau am ratat o șansă rară. Nu am orgolii, avem prea multă treabă.

Nicușor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipa sau joci singur, pe post de libero, îți aparține. Noi suntem încă aici, cu tine”, a scris Ciucu, pe Facebook. 

Acum circa o lună, a avut loc ultimul atac a lui Vlad Voiculescu împotriva lui Nicușor Dan. El l-a acuzat pe Nicușor Dan că organizează concursuri „cu dedicație” pentru clienții PNL și PMP.

CITEȘTE ȘI: Interlopul Mircea Nebunu către Bebino: 50 de ani să-ți dea ăștia, sclavule. Tu i-ai legat pe toți

„USR PLUS București va acționa în justiție pentru înlăturarea acestor practici, inclusiv prin sesizarea organelor de cercetare penală, dacă primarul general Nicușor Dan nu va lua măsurile care se impun: demiterea de îndată a directorului ASSMB, domnul Vasile Apostol și prezentarea de scuze publice de către primarul general Nicușor Dan., a scris Voiculescu, pe contul personal de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te