Deputat AUR demisionează din partid. Ce acuzații face la adresa ministrului Virgil Popescu

DE Valentin Mirică | Actualizat: 02.08.2021 - 19:56
Anamaria Gavrilă Foto: Facebook

Deputatul AUR Anamaria Gavrilă a anunțat că demisionează din partidul pe listele căruia a fost aleasă. Într-o postare pe Facebook ea susține că AUR a refuzat să-i susțină propunerea de a iniția o moțiune simplă împotriva ministrului PNL al Energiei, Virgil Popescu.

SHARE

Gavrilă a fot aleasă deputat în circumscripția Hunedoara și a criticat în repetate rânduri situația de la Termocentrala Mintia și Complexul Energetic Hunedoara. 

Citește și: VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcărie

“Am fost dezamăgită să constat că, după un an de activitate și contribuția mea semnificativă la campania locală unde AUR a reușit să obțină nu unul, ci doi consilieri locali, singurii consilieri locali AUR într-un municipiu reședință de județ, nu există o echipă pe care să pot conta atunci când vine vorba de a-i ajuta pe deveni. Le-am cerut consilierilor locali ai AUR, în mai multe rânduri și, din păcate, fără succes, să propună o hotărâre de Consiliu Local pentru preluarea Termocentralei Mintia la Primărie. Era o oportunitate și o ultimă speranță de rezolvare a problemei termoficării centralizate pentru iarna următoare după ce primarul a refuzat să vină cu o soluție.

Pe aceeași temă, a rezolvării încălzirii în Deva și a apărării Termocentralei Mintia, am avut prea puțin sprijin din partea conducerii centrale a AUR în momentele în care am făcut demersuri pentru a-l convinge pe Ministrul Energiei, Virgil Popescu, să renunțe la planul de vânzare a termocentralei la preț de fier vechi și să ia decizii în beneficiul devenilor. De asemenea, nu am primit susținerea necesară pentru a iniția o moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu.

În acest context, am hotărât să demisionez din AUR și să fac echipă, cu adevărat, cu cetățenii care m-au trimis în Parlament“, a scris Gavrilă, pe Facebook. 

Citește și: VIDEO Drumul groazei între Rodna și Valea Vinului: momentul în care o mașină izbește un obstacol

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.