VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcărie

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 30.07.2021 - 13:52
Fabio Dushku, albanezul care face lege în pușcăriile din Grecia. / Foto: wowbiz.ro

Fabio Dushku, mafiotul albanez închis pe viață în Grecia care a intrevenit în scandalul dintre maneliștii români Dani Mocanu și Tzancă Uraganul, este un personaj legendar în lumea interlopă.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Imagini incredibile din închisoare cu Fabio Dushku, interlopul care i-a transmis amenințări lui Tzancă Uraganul, au fost fost făcute publice.
 
Bărbatul apare în mijlocul a peste 200 de deținuți dintr-un penitenciar din Grecia, acolo unde este condamnat la închisoare pe viață, vorbindu-le acestora așa cum face un adevărat lider. Toți pușcăriașii îi ascultă discursul în liniște, fără ca cineva să îndrăznească să-l întrerupă. La final, mulțimea îl aplaudă și-l aclamă.

Citește și: Cristina Cioran a născut prematur, a lăsat bebelușul la incubator și a plecat la mare

Părerea lui Vitor Bujita, fost luptător în Legiunea Străină, despre imaginile din închisoare cu Fabio Dushku

Imaginile au fost analizate de Vitor Bujita, fost luptător în Legiunea Străină, care lucrează în prezent în domeniul securității la Bruxelles, Belgia.

Acesta spune că a auzit de Fabio Dushku de la colegii lui albanezi și că acesta este un mafiot extrem de puternic în Europa. Victor spune că Fabio obișnuiește să se țină de cuvânt și dacă i-a promis lui Tzancă Uraganul că ”nu va mai ieși din casă dacă nu-și cere scuze de la Dani Mocanu”, acesta s-ar putea trezi cu câțiva albanezi la ușă.

Citește și: „Diving safari“ la 900 km de România

”Uitați-vă cum peste 200 de deținuți îl ascultă și la sfârșit în aplaudă. Îi ține pe toți la respect. Toată lumea trebuie să-l respecte, e un om foarte greu, un mafiot care are putere mare asupra multor persoane.  

Tzancă, ar fi bine să nu te joci, s-ar putea să primești niște vizite. Nu din partea lui, din partea oamenilor lui.

Albanezii se țin de cuvânt, când zic că te fac, atunci te fac. Nu ar trebui să te joci cu el. Mai bine ți-ai cere scuze de la Dani Mocanu că dacă omul s-a prezentat ca fratele lui... la albanezi fratele e până la moarte. S-ar putea să-ți trimită vreo 2-3 băieți cu ”fierul”, să-ți facă câteva găuri și să-și rezolve problema cu tine de acolo din pușcărie. Pentru că omul e de categorie grea”, a apreciază Victor Bujita, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Scandal, între maneliști. Salam, către Dani Mocanu și Tzancă Uraganul: „Vă bat când vreți voi!”

”Tzancă Uraganul trebuie să facă atenție, pentru că Fabio Dushko e un personaj foarte periculos, un personaj care are echipă foarte mare, un albanez care trăiește în Mirdita. Acum e la pușcărie în Grecia cu mandat pe viață. Nu e primul mandat pe viață, e al doilea. Omul a vrut să arunce pușcăria în aer, el cu 40 de persoane. 200 de persoane stau în fața lui în pușcărie și el le vorbește tuturor și toți îl aplaudă. E un personaj foarte periculos care face parte din mafia albaneză, un om cu multă putere.

Din informațiile pe care le-am strâns de la tovarășul meu, Fasi, despre Fabio, e un personaj super-greu care poate să-i îndeplinească orice dorință lui Dani Mocanu dacă Tzancă Uraganul și-o caută cu el. Fabio are multe ”mortăciuni”, din care unele recunoscute, fapte de tot felul, de la droguri, criminalitate și afaceri murdare”, a mai spus Victor Bujita.

Tzanca Uraganul, amenințat de mafia albaneză după scandalul cu Dani Mocanu

Tzancă Uraganul a ajuns în atenția mafiei albaneze după un conflict pe care l-a avut cu Dani Mocanu pe site-urile de socializare.

Tzancă Uraganul a primit amenințări explicite de la unul dintre cei mai periculoși mafioți albanezi din Europa, condamnat la închisoare pe viață în Grecia. Este vorba despre Fabio Dushku, cunoscut în România sub porecla de ”Albanezu”, prieten apropiat al lui Dani Mocanu.

Fabio l-a amenințat pe Tzancă prin intermediul unui filmuleț postat pe Internet în care îi spune că dacă nu încetează conflictul cu prietenul lui, Dani Mocanu, îi va da ”interzis” la cântări în toată Europa.

”Am văzut un video despre un boschetar, ca să zic așa, care vorbește despre fratele meu, Dani Mocanu.

Nu știu cum îi zice, Tzancu, Tzancă, nu l-am văzut niciodată în viața mea. Are o gură prea mare. Cum zicem noi, albanezii, când vorbești mult, te mănâncă c... Dani Mocanu este fratele meu și este șmecher și are loc la toți șmecherii. Tu, Tzancu, sau cum te cheamă pe tine, ai grijă ce vorbești. O să te fac eu, Albanezu, să nu ieși din casa ta din România. Să nu mai ieși din România niciodată. 

Să nu cânți nici în Europa, nici în Grecia, nicăieri. Stai în banca ta, închide gura, dacă nu o să ți-o închid eu cu frații mei. Ai grijă ce faci. Dacă te-ai pus cu Dani Mocanu, ai probleme cu toți albanezii din Europa. Și noi nu știm să te batem, noi știm să te f..., să-ți facem ce vezi tu pe la televizor, în filme, dar nu alea de acțiune ci la filme horror.

Dani Mocanu este fratele meu, nu pentru o zi sau un an, este pentru toată viața.

Stai cuminte, trebuie să-ți ceri scuze pentru ce ai făcut. Dacă nu, o să plătești prea greu, ține minte ce-ți spune Fabio Albanezu”, a spus bărbatul într-un live postat pe conturile de socializare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te