Cîrstoiu nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei: „Rămân candidatul Coaliției”

DE Alin Crișan | 17.04.2024 - 21:58
Cîrstoiu nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei: „Rămân candidatul Coaliției” - Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Cătălin Cîrstoiu nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei și spune că rămâne candidatul coaliției PSD-PNL.

SHARE

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL, a declarat miercuri seară, la B1TV, că nu se pune problema să se retragă din cursa electorală pentru Primăria Capitalei. El a adăugat că nu i s-a cerut să se retragă și că „a plecat de la Guvern cu decizia Coaliției că rămâne în continuare candidatul ei”.

Cîrstoiu nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei: „Rămân candidatul Coaliției”

De asemenea, a mai explicat că „nu e în nicio stare de incompatibilitate, la modul real”. Cătălin Cîrstoiu a explicat că nu are de gând să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei.

„Eu am intrat în această cursă în urma discuțiilor cu Marcel Ciolacu, sunt susținut de cele două mari partide. Eu sunt candidatul alianței PSD-PNL, aceasta a fost discuția finală pe care am avut-o acum două zile. Nu îmi pun problema să mă retrag”, a mai adăugat Cîrstoiu.

Întrebat dacă i s-a cerut să se retragă din cursa pentru Primăria Generală, el a răspuns: „Nu a fost această discuție. Eu am plecat de la Guvern cu decizia Coaliției că rămân în continuare candidatul Coaliției, pentru că până la urmă, Coaliția mi-a propus mie acest lucru.

Citește și: Grindeanu: „Ne interesează să scoatem Tarom din această zonă nefericită, economic vorbind”

Nu m-am dus eu la Coaliție, am bătut în ușă și am spus „bună ziua, sunt eu, doctorul, vreau să candidez”. Nu, nu îmi trecea prin cap așa ceva”.”

El a mai adăugat că „e candidatul alianței PSD-PNL” și că „aceasta a fost discuția finală a întâlnirii pe care au avut-o acum două zile”.

„Cumva e ciudat, că acolo e o întâlnire între oameni serioși și, cumva, e ciudat să discutăm pe surse. Eu nu prea discut pe surse, eu discut pe realitate. Realitatea zilei este că sunt candidatul Coaliției PSD-PNL, simt susținerea liderilor alianței și, mai mult de atât, eu cred că trebuie să o spun răspicat, nu îmi pun problema să mă retrag”, a mai afirmat Cîrstoiu.

Medicul spune că „nu e în nicio stare de incompatibilitate, la modul real”

Medicul a mai explicat că „nu e în nicio stare de incompatibilitate, la modul real”.

„Eu nu am avut nicio relație contractuală cu o clinică privată. Nu am luat niciodată pacienți de la spital să-i duc la cabinetul privat. Le-am oferit sprijin colegilor mei, dar nu am încasat niciun ban, am făcut-o din devotamentul meu personal, că am vrut eu. Nu am făcut consultații acolo. ANI analizează, va da un raport, vom vedea ce scrie în acel raport.

Mai sunt situații între candidații la primărie similare. Nicușor Dan s-a numit singur la Parcuri, hai să nu exagerăm. Până la urmă eu nu am omorât pe nimeni”, a mai spus Cîrstoiu.

Citește și: Iohannis: „Chestiunile NATO nu se discută în public şi negocierile nu se fac publice”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te