Ce spune Ciucă despre un posibil candidat comun al coaliției pentru PMB: „Ne asigură victoria”

DE Alin Crișan | Actualizat: 29.02.2024 - 20:40
Ce spune Ciucă despre un posibil candidat comun al coaliției pentru PMB: „Ne asigură victoria” - Foto: INQUAM Photos/ George Călin/ Imagine cu caracter ilustrativ

Ce spune Ciucă despre un posibil candidat comun al coaliției pentru PMB? Candidatul la Primăria Capitalei va fi stabilit în funcţie de rezultatul sondajelor pe care le realizează PSD şi PNL, a declarat Nicolae Ciucă.

SHARE

Candidatul la Primăria Capitalei va fi stabilit în funcţie de rezultatul sondajelor pe care le realizează PSD şi PNL, dar varianta cea mai probabilă este a unui candidat comun, a declarat, joi, la Piatra-Neamţ, preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă.

Ce spune Ciucă despre un posibil candidat comun al coaliției pentru PMB: „Ne asigură victoria”

Întrebat dacă în şedinţa coaliţiei de luni va fi discutat subiectul legat de candidatul la Primăria Bucureşti, Nicolae Ciucă a răspuns:

"Nu vom discuta acest aspect până în momentul în care nu vom avea rezultatul sondajelor. 

Fiecare dintre cele două partide a decis să avem nominalizări pentru măsurarea prin sondaj şi în momentul în care vom avea aceste rezultate, vom discuta şi nominalizarea pentru candidatul la Primăria Capitalei.

Citește și: Nicolae Ciucă, la Neamț: „Le-am cerut candidaților să lase faptele să vorbească pentru ei”

 Am convenit ca, în funcţie de încrederea pe care cetăţenii o vor exprima în sondaje, să alegem varianta fie a unui partid, fie a celuilalt sau probabil, pentru a ne asigura victoria la Capitală, să avem un candidat pe care să îl susţinem ambele partide".

Preşedintele PNL a adăugat că, deocamdată, nu a fost stabilit modul de desemnare a candidatului pentru funcţia de preşedinte al României.

"Asta este o altă poveste la care nu i-am desluşit firul", a precizat Ciucă, întrebat dacă desemnarea prezidenţiabilului se va face după modelul candidatului la Primăria Capitalei.

Liderul PNL a subliniat că la şedinţa coaliţiei de luni vor fi discutate subiecte care ţin de actul guvernamental.

Citește și: Nicolae Ciucă, lansare de candidați în Moldova. Cum s-a dezvoltat regiunea în mandatul liberalilor

"Trebuie să ieşim din această fază în care toată atenţia - şi este normal să fie aşa - este îndreptată către modul în care se va desfăşura prima rundă de alegeri şi ulterior calendarul până în decembrie. În acelaşi timp trebuie să ţinem cont că avem o ţară de guvernat. La coaliţie vor fi abordate subiectele care ţin de guvernare", a declarat preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă a participat, joi, la o serie de acţiuni de lansare a candidaţilor pentru funcţiile de primar în municipiile Piatra-Neamţ şi Roman şi de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea PNL Neamţ. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te