Barna, după ce a fost la Antena3: M-au recunosct oamenii la frizerie

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.06.2019 - 15:44

 Liderul USR, Dan Barna, afirmă, într-un interviu pentru G4Media.ro, că nu exclude să mai meargă pe viitor la Antena 3, deși lideri ai partidului pe care îl conduce au anunțat că nu vor mai participa după ce au fost insultați în emisiuni.

SHARE

Dan Barna a precizat că așa poate ajunge la publicul PSD.

Nu v-a părut rău că prima ieșire importantă în presă după câștigarea alegerilor a fost la Antena 3, un post care v-a insultat și v-a jignit toată campania? Din drogați, securiști și sorosiști nu v-a scos? 
Dan Barna: Nici pe departe. Dacă aș da timpul înapoi aș face la fel, fără să clipesc. Pentru fiecare român din cei două milioane care ne-au votat cu încredere, cu entuziasm, cu speranță, există tot în această România un alt român, tot două milioane, aproximativ, care nu ne cunoaște. Care nu a avut ocazia să mă audă și să ne audă și pe care eu consider cred că trebuie să le respectăm în egală măsură.

Rep: Nu e cam minor câștigul ăsta în raport cu validarea unui mecanism de manipulare care a ținut România asta ani de zile în minciună? 
DB: Eu nu văd lucrurile așa, mijloacele de presă, inclusiv Antena 3, RTV, G4, toate mijloacele de media.

Rep: Nu ne puneți la un loc. 
DB: Nu vă pun la un loc, mijloacele sunt instrumente de media, nu scopuri în sine. Presa, fie că-i de o parte fie că-i e alta, fie că-i la mijloc sau la o extremă, de stânga sau dreapta, este un instrument de a vorbi cu oamenii, nu un scop în sine. Noi am căzut în capcana ăstia îs buni, ăștia răi. Scopul e că-i validezi pe ei. Nici nu-i validezi, nici nu-i invalidezi. Este un instrument prin care eu ca politician pot să vorbesc cu România. Efectul deplasării la Antena 3 a fost acela că la frizerie, unde am fost, oamenii m-au recunoscut după ce am mers la Antena 3.

Președintele USR a mai declarat că ia în calcul și varianta unei candidaturi la primăria Sibiului, dar că nu s-a decis dacă pentru anul viitor sau peste patru ani.

„Poate să fie o opțiune de carieră. Nu exclud”, a precizat liderul USR în interviul pentru G4Media.ro

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.