Andrei Caramitru îl critică pe Nicușor Dan și-l laudă pe Robert Negoiță

DE Valentin Mirică | Actualizat: 17.06.2021 - 13:06
Andrei Caramitru și Dan Barna, în campania din 2019 Foto: Facebook

Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR Dan Barna, îl critică dur pe Nicușor Dan și-l laudă pe Robert Negoiță, într-o postare pe Facebook.

SHARE

“Am decis amândoi că e mai bine să încetăm relaţia preşedinte - consilier. Andrei Caramitru rămâne un membru şi o resursă în USR, cu propria cale“, a anunţat Dan Barna în aprilie 2019. Totuși, în campania de la prezidențiale, din 2019, cei doi au fost văzuți frecvent împreună, la diferite acțiuni electorale.

Acum, Caramitru a scris pe Facebook că Nicușor Dan și ceilalți lideri ai PNL și USRPLUS din București sunt penibili și “zero barat“.

CITEȘTE ȘI: Renate Weber, 2.500 euro salariu ca Avocat al Poporului și 3.000 euro/lună pensie de europarlamentar

“Am un mesaj către Nicușor Dan, Violeta Alexandru sefa PNL pe Bucuresti, sefii USR Bucuresti (Năsui și Voiculescu) și către guvern. Bai oameni buni. Aveți vreun plan pentru Bucuresti? Vreun proiect cât de mic, ceva? Măcar minimal. Orice fraților. Deocamdată sunteți ridicoli, penibili. Zero barat. In special Nicușor - mai e puțin și o sa fie mai detestat decât era Firea. Pe bună dreptate. Rezultatele sunt chiar sub Firea, care a fost o catastrofa. Acum catastrofa e mult mai mare. Bravo !

Și lăsați-mă că nu sunt bani, că vai vai conturile sunt poprite. Aveți peste 2 miliarde de EUR buget pe an (peste Budapesta), pe care îl aruncati in subvenții și tâmpenii. Nu ați schimbat DELOC structura bugetului - zero. Sa nu se supere domne nimeni. Nu ați schimbat nici un om la PMB - zero. Nici măcar nu sunteți in stare sa eliberați naibii o banda pe câteva bulevarde - vai vai sa nu se supere oamenii care parchează acolo. Nici măcar nu sunteți in stare sa aplicați legea fațadelor sau sa impuneți ca oamenii sa plăteasca măcar biletul la autobuz. Bai nimic, nimic, varza sunteți.

Dacă habar nu aveți ce sa faceți - cereți sfaturi, duceți-va la ONG-uri și asociațiile firmelor sa va spună sa va scrie. Dacă nu faceți fata sau sunteți șantajați sau știu eu ce - mai bine va dați demisia înainte sa ajungeți sa fiți huiduiți pe strada de oameni.

Ps: primarii de sectoare măcar mai fac cate ceva. Cei mai buni fiind Ciucu și Negoita (da știu, e rău ca e hoț PSD, dar e singurul cartier care arata normal și ok, restul e o cloaca împuțită)“, a scris Caramitru. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO Interlopul Rechinu, transferat la închisoarea de maximă siguranță din care a evadat El Chapo

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.