Unde se ascunde Dragnea?

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 21.08.2018 - 09:03

Știți care e dovada clară că Liviu Dragnea este vinovat de represiunea din 10 august? Tocmai faptul că de zece zile se ascunde.

SHARE

Feudalul ăsta a lăsat-o la încasat pe Carmen Dan, care nu-l poate refuza, pentru că îi datorează toată „cariera” ei politică.

Consilierii baronului negru ne-au aruncat momeli de descărcat nervii, gen colonelul Paraschiv sau maiorul Cazan, fără îndoială implicați, dar în același timp doar executanții unui ordin criminal.
Au scos la înaintare toți europarlamentarii PSD și ALDE care se tem pentru locul lor pe viitoarele liste electorale, ca să mute vine pe protestatari și pe opoziție.
L-au băgat în față pe lacheul Chirieac cu, vezi Doamne, „semnalul pentru debarcarea lui Dăncilă”. Și tot așa.

Dar Dragnea? Unde e Liviu Dragnea? De o săptămână nu zice nimic, de o săptămână se ascunde în cine știe ce văgăuni, în speranța că va trece șuvoiul de furie, că partidul se va opri din căderea electorală și că va putea apărea, ca un ghiocel de toamnă, cu noi promisiuni de salarii și pensii.

Faptul că Dragnea se ascunde, faptul că liderul PSD s-a pus în spatele unui zid de sclavi dispuși să încaseze pentru stăpânul de moment este pentru mine dovada suficientă că șobolanul de Teleorman este autorul principal al violențelor din 10 august.

Comentarii


© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.