O glumă care ne arată că i-a durut

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 06.08.2018 - 14:12

Gluma lui Liviu Dragnea de la Antena 3, aia cu „Iohannis M...E/Iohannis MintE”, îmi confirmă ceea ce deja bănuiam cu toții: pesediștii s-au enervat atât de exagerat pe sloganul „MUIEPSD” pentru că e singurul pe care îl înțeleg.

SHARE
Până acum i-am transmis lui Dragnea mesaje despre respectarea legilor, cu statul de drept, cu moralitate, cu justiție independentă, „aberații” din astea pe care creierul său și al slugilor Dăncilă, Dan sau Olguța nu le pot procesa. E ca și cum i-ai vorbi de mecanică cuantică unui șef de trib din Amazon. Conceptul îl lasă rece, nu îi înțelege utilitatea dacă nu poate vâna maimuțe cu el.
Abia când mulțimea a coborât la nivelul lor, s-au simțit jigniți pesediștii șefi. Și, ca niște golani care-ți „fac buzunar” când îi înjuri, au reacționat. Au reacționat prin singurul mod pe care îl cunosc, abuzul, făcându-se încă o dată de râs și arătându-ne și mai clar cam cum ar vrea să arate România lor.  
De aia cred că, deși nu va schimba nimic în actuala stare de fapt - PSD va rămâne la putere până în 2020, în opinia mea - mesajul ăsta de mahala a avut măcar meritul să le dea o palmă după cap unor oameni care nu înțelegeau de ce suntem totuși supărați. 
Și, din gluma lui Liviu Dragnea, se vede că i-a durut.

Comentarii


© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.