Mașina cu sticle incendiare din Piața Victorie, o manipulare sau un act terorist?

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 16.08.2018 - 12:51

Laurențiu Cazan, coordonatorul jandarmilor din Piața Victoriei, a aruncat pe piață o informație extrem de gravă, care a apărut din senin, după șase zile de la „protestul diasporei”.

SHARE

Dezvăluirea e foarte importantă. Dacă e adevărată, deja putem vorbi de o acțiune organizată, ce ar fi urmat să fie pusă în aplicare la Guvern, pe 10 august, și care poate fi încadrată chiar la terorism. O infracțiune mult mai gravă decât ceea ce au făcut huliganii prezenți acolo. 

Citește și: Jandarmeria, noi acuzații împotriva protestatarilor: „Probabil am fi avut jandarmi incendiați”

Dar domnul Cazan - care vine cu această informație după 6 zile de la protestul din 10 august - nu ne oferă nici o probă pentru afirmația sa, nu ne spune dacă a fost identificat proprietarul autoturismul și eventual cine era. Identitatea lui ne-ar fi ajutat, poate, să ne dăm seama cine au fost toate persoanele violente care au acționat în piață înainte de evacuarea acesteia și cine i-a organizat.

Citește și: Jandarmeria se încurcă în propriile declarații: ordinul de intervenție, ba la ora 20.00, ba la 23.00

Numai că, constatăm cu mâhnire, atât fostul șef al Jandarmeriei Sebastian Cucoș, colonelul Cătălin Paraschiv, Laurențiu Cazan, cât și purtătoriii de cuvânt Marius Militaru și Georgian Enache s-au transformat în principalii vectori ai unei încercări uriașe de manipulare și compromitere a mișcării de stradă anti PSD.

Acești indivizi - care ar trebui să reprezinte legea și care sunt plătiți de noi să ne protejeze - au devenit doar niște unelte de propagandă și asalt ale lui Liviu Dragnea.

Citește și: Coordonatorul intervenției din 10 august, fără regrete după brutalizarea turiștilor israelieni

Comentarii


© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.