Iluzii de Dâmbovița

DE Mihai Duță | 09.09.2021 - 10:19

De când s-a spart Guvernul au început să curgă tot felul de realizări de nici nu mai știu în ce țară trăiesc. Creștere economică excepțională, autostrăzi, miliarde care stau să vină, digitalizare, lux.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Acum pândesc să se mărească și salariul minim. Dacă ajunge ca-n Elveția nici nu-mi mai trebuie altceva. Cu debirocratizarea asta din ultima vreme totul o să fie brici. Dacă nu pica guvernul nici n-aș fi aflat de toate lucrurile astea.

Aș fi crezut doar că au fost umflate nepermis de mult facturile la curent și la gaze, că totul s-a scumpit, că sistemul sanitar este, în continuare, praf, că SIIJ există în continuare și că legile penale ale lui Dragnea încă își fac efectul.

Dacă nu aș fi ascultat declarațiile miniștrilor din ultima vreme, eu asta aș fi crezut. Aș fi rămas cu impresia că n-au făcut mai nimic din ce-au promis că vor face în primele zile de mandat, ba mai mult, că s-ar fi luat și la ceartă pentru că nu și-au angajat toate pilele și nu și-au împărțit cum sperau banii. Rămâneam cu impresia asta greșită.

La câte spun oamenii ăștia că au făcut, nici nu cred că mai avem nevoie de vreun guvern încă vreo câțiva ani de acum încolo. De abia o să avem timp și energie să finalizăm marile proiecte demarate și să cheltuim miliardele care stau să vină.

Ne așteaptă un viitor de AUR. Așa că mâine o să vreau să merg cu mașina pe autostrăzile lui Drulă și apoi să mă interesez și cum pot să iau ceva din miliardele lui Ghinea.

După aia mă duc să lucrez pe salariul minim care va crește maxim. Ar trebui să meargă repede dacă totul e digitalizat și birocrația a fost învinsă.

Greșesc undeva?

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te