Fosta sorosistă Renate Weber, și cu sceptrul puterii în colon, și cu sufletu-n raiul onestității

DE Cătălin Prisacariu | Actualizat: 14.05.2019 - 13:47

Un interviu fără nici o legătură cu campania electorală, presupun, câtă vreme nu e marcat în nici un fel în acest sens, ne arată cam care e filosofia politică a doamnei Renate Weber.

SHARE

Și anume: e bine la guvernare, să avem bani, influență, funcții și aroganță, dar să ne dăm un pic și curați pe la orificii, care nu-s ca la alți oameni, maculate de diverse fluide, ci angelice de-a dreptul.

Deci, citez: controlul judiciar în cazul Kovesi a fost „o greșeală, o eroare. Ați văzut că instanța i-a ridicat acel control judiciar."

Ok, doamna Weber, insinuați, deci, că a fost o măsură abuzivă, dictată de interese politice de context?

Sau ce anume a generat abuzul? Incompetența procurorilor? Umorile lor personale? Sau ce?!

Și, oricare ar fi fost cauza erorii, ați spus ceva atunci? Dacă a fost un abuz politic, ați identificat politicienii abuzivi? Dacă a fost incompetență a procurorilor, ați cerut sancționarea lor? Nu, evident, pentru că sunteți numai o politrucă ipocrită, penibilă și, deci, bogată.

Dar mai e: „Aduceți-vă aminte cât se vorbea de amnistie și grațiere, iar Tăriceanu a spus «nu, nu avem nevoie de amnistie», lucru cu care sunt de acord."

Aha, doamna Weber, dar nu vi se pare suficient de grav că PSD, pe care ALDE îl ține la putere, a propus o astfel de măsură? Nu credeți, deci, că ar fi fost nevoie de o reacție ceva mai dură, politic vorbind?

Continuarea, aici.

Comentarii

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -