Donald, doborât de Ronald McDonald

DE Cătălin Prisacariu | Actualizat: 07.11.2020 - 20:20

Înfrângerea lui Donald Trump trebuie primită cu recunoștință, cu ușurare și cu bucurie. Și nu pentru că a câștigat Joe Biden, ci pentru că a pierdut Trump.

SHARE

Ți-l poți imagina pe Trump sâmbătă la prânz, în Washington, când toate marile canale media americane au aruncat breaking news-ul că Joe Biden a câștigat alegerile: băgat până la coate în niște meniuri de la McDonald's (la propriu, după cum singur a admis de multe ori) și gândindu-se la următoarea ședință de bronzat în care nu va putea pune nimic pe Twitter din motive obiective (nu s-a inventat încă sandvișul ăla uriaș de plastic în care să te poți mișca).

Apoi, bang!, până și prietenii lui de la Fox anunță că Biden a câștigat Casa Albă în care el, Trump, mănâncă de la Mc.

Doi cartofi pai îi rămân suspendați pe buza de jos, dintr-un burger i se prelinge pe o mână niște sos, până și cola din pahar se fâsâie tristă.

Apoi, toate fac implozie: un urlet proiectează cartofii până în Biroul Oval, burgerul e zdrobit de podea, cola țâșnește până pe candelabru.

Te-ai aștepta ca agenții de la Secret Service să dea năvală să-l scape pe șefu' de teroriști. Dar nu vine nimeni. Când urletul se oprește, se aud doar picurii de cola căzând de pe candelabru.

Într-un târziu, în încăpere intră cel mai de taină și mai apropiat consilier al președintelui. Este chiar Ronald McDonald, el însuși, adviser-ul suprem, șeful tuturor, mâna dreaptă a lui Trump, ba chiar și cea stângă, creierul și ficatul președintelui. Salopeta galbenă strălucește impecabilă iar peruca roșie îi dă încredere celuilalt Donald, liderul lumii libere.

Mai departe, nu e greu de ghicit ce s-a întâmplat, ce sfat a primit Donald de la Ronald McDonald, ne-a spus chiar Trump tuturor: va continua bătălia în justiție. Meniu mare, la Curtea Supremă. 

 

Comentarii


© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.