Ce poate fi mai rău ca PSD-ul lui Dăncilă

DE Mihai Duță | Actualizat: 01.11.2019 - 08:34

Văd tot mai des oameni care-o criticau pe Dăncilă punând egal între această gaură neagră a politicii și cei care au reușit s-o trimită acolo unde-i este locul.

SHARE

Ăsta e românul veșnic nemulțumit, care ar merita să-și trăiască restul zilelor la mâna slugilor netoate ale lui Dragnea. Iar printre ei se află oameni care-au stat în stradă zile în șir din cauza abuzurilor de neimaginat cu doar câțiva ani în urmă.

Nu, în niciun caz nu există comparație cu acest înalt nivel de prostie agresivă. Nici măcar în propriul lor partid nu s-a mai ajusn atât de jos.

O asemenea gloată de slugi inepte nu a mai ajuns până acum la conducerea țării. Niciodată România nu a mai fost bătaia de joc a unui infractor atât de rudimentar și lipsit de scrupule. Și asta a fost posibil doar pentru că, la un moment dat, unii deștepți de facebook au pus egal între toți politicienii.

Mă uit pe grupurile de fani abrutizați unde se vorbește despre naționalismul lui Dragnea care nu și-ar fi vândut țara, dar nu văd acolo nimic despre faptul că a guvernat bine merci cu UDMR, ba chiar le-a acordat acestora niște drepturi care să-i ajute să devină cât mai autonomi. Nu văd nimic despre datoriile externe enorme făcute în ultimii ani pentru a avea ei de unde să fure mai mult.

Faptul că Dragnea și-a tras pe persoană fizică o insulă o fi fost tot ca să nu ne-o ia străinii? Și vilele alea de prin Brazilia le-a făcut tot din patriotism?

Ca să nu mai vorbim de munca lui în slujba delapidatorilor, criminalilor, tâlharilor și violatorilor cărora le-a dat drumul pe străzi, gândidu-se că așa va scăpa și el. Ăsta e patriotismul pe care-l clamează imbecilii internetului.

Ați uitat atât de repede de Colectiv? Acum că ați văzut mizeria ascunsă sub preș de multpreacompetentul Arafat, care spunea că s-a intervenit exemplar, puteți să spuneți că era mai bine pe vremea lui Ponta?

Proteste au fost și atunci, însă oamenii au crezut că după plecarea mitomanului nu va avea cum să fie mai rău. Însă un Arafat e și astăzi în funcție cu toate dezastrele pe care s-a cocoțat atacând cu ură pe oricine i-a spus că a procedat greșit.

Acum n-a mai vrut să comenteze imaginile care demonstrau că este doar un mincinos suficient și plin de el. Ponta și Dragnea s-au dus, el a rămas.

Aceeași grupare de infractori sociali democrați a reușit să producă cea mai gravă criză insituțională și de imagine a României de după Mineriadele lui Iliescu din anii 90.

Și uite că sunt unii care, prețioși, pun egal între acești bandiți și ceilalți. Nu este deloc așa.

În nicio altă guvernare lucrurile n-au mers atât de departe și de jos. Oricâte lucruri am avea de reproșat, și sunt destule, partidelor aflate astăzi în opoziție cu PSD, nicicând la conducerea țării n-au fost oameni atât de proști și de hoți.

Nicicând nu au existat atâția analfabeți și atâtea țoape la conducerea ministerelor, cu familiile lor cu tot.

Chiar ați văzut prin alte partide persoane comparabile cu Nicolicea, Rădulescu Mitralieră, Codrin Ștefănescu, , Olguța, Rovana , Grapini, Viorica, Tăriceanu, etc ?

Mai știți vreun Guvern care a făcut bugetul țării la indicațiile unuia care-și ascundea prin cimitir tablourile primite șpagă?

Eu sunt sigur că nu. M-am săturat de tot felul de neamuri proaste care stâlcesc limba română, calcă în picioare legile țării, fură de rup și-apoi predau patriotismul.

Până și bulgarii ne-au depășit. Au făcut cumva și-au scăpat de MCV, pe când noi am rămas izolați în Europa. Și asta pentru că în Uniunea Europeană soluția este diplomația și respectarea regulilor, nu discursurile imbecil – naționaliste, datul cu pumnul în masă și sfidarea șmecherească. Atât de dibaci au fost încât și propria familie politică europeană i-a renegat.

Înainte să puneți egal între PSD-ul lui Dăncilă și ceilalți, gândiți-vă cât de jos ne mai permitem să putem ajunge.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te