Ce înseamnă remanierea de guvern de vineri

DE Mircea Marian | Actualizat: 23.08.2019 - 18:57

Ce înseamnă remanierea de azi, pentru că ar fi o greșeală uriașă să ne uităm doar la Justiție/ Gârbovan:

SHARE

- Mafia PSD nu a renunțat la planul de a-și pune oamenii la DNA și Parchetul General.

Singura întrebare este dacă la DNA vor pune un personaj activ, care să facă dosare opoziției, sau unul care va continua să îngroape instituția.

- Nu vor renunța la nici o măsură în favoarea infractorilor. Nu vor îngreuna liberarea condiționată, de care depinde inclusiv Dragnea.

- Șerban Valeca, pterodactil de pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu Dej, este garanția că în învățământ nu se va schimba nimic în bine.

Școli aservite partidului, rețele de neamuri/amante în fruntea universităților, plagiate nesancționate, școli cu WC-ul în curte: toate rămân cum au fost.

- Dependența de Gazprom va crește, investițiile americane menite să ducă la o relativă independență energetică vor fi descurajate.

- Nu îmi este clar, dar cred că Iancu va dori să cedeze reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă către chinezii suspecți de spionaj militar, într-o înțelegere în care România va lua o uriașă țeapă.

- Probabil că vor fi abandonate proiectele prin care ajutăm Republica Moldova să mai iasă din îmbrățișarea Rusiei, în sectorul energetic.

I-am dat PSD-ului timp să se refacă, i-am declarat decedați și distruși și am uitat de ei, ca să...

Acum și-a revenit din șoc și fac ceea ce știu mai bine: Rău.

Și probabil că vor continua să guverneze astfel până prin decembrie 2020.

Comentarii

© 2019 NEWS INTERNATIONAL S.A.