26 mai, Duminica exorcizării. Slugile ridică piatra împotriva stăpânilor

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 29.05.2019 - 21:46

Simulacrul de schimbare care are loc zilele astea la PSD e doar atât, o altă minciună.

SHARE

După revoluția la vot a românilor, asistăm acum, brusc, și la revoluția slugilor: CCR ia în discuție numirea ca judecători constituționali a lui Cristian Deliorga și Gheorghe Stan, propuși de PSD, și probabil li se va anula mandatul.

Citește și REVOLUȚIA SLUGILOR Numirea judecătorilor constituționali Deliorga și Stan ar putea fi anulată

Comisia juridică a Senatului a propus ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care DNA îl acuză de luare de mită pe vremea când era prim-ministru.

Citește și Comisia juridică a Senatului a propus ridicarea imunității lui Tăriceanu

Urmează condamnatul Darius Vâlcov, care cel mai probabil va zbura din guvern și îl va urma pe Dragnea la închisoare.

Și cine știe ce alte surprize o să mai avem în zilele următoare.

Dacă 20 mai 1990 a rămas în istorie ca Duminica orbului, 26 mai 2019 se anunță ca Duminica exorcizării. 

Dar, cu toate acestea, optimismul trebuie să fie moderat.

Slugile lui Dragnea, complice la tot dezastrul din ultimii doi ani și jumătate, se dezic acum de stăpânul lor și mai au puțin să pretindă că au fost victime, fără apărare, ale căpcăunului închis.

Unealta lui supremă, Viorica Dăncilă, ne spune azi că nu a știut, că nu a văzut, că s-a opus, că „s-a greșit”, acest „s-a” impersonal care nu implică pe nimeni.

Marian Oprișan, bugetarul cu o mașină de 100.000 de euro de la mămica pensionară și care controlează de două decenii Vrancea prin agresiune, ne spune că de acum PSD va lăsa justiția în pace.

Paul Stănescu, cel care striga că Dragnea trebuie apărat cu „arma la picior”, ministru în guvernul „dictatorului nebun”, e adus ca președinte executiv interimar și ca și politician curat și nici gura nu îi miroase.

Revine cu tupeu Gabriela Firea, cea care cerea, în scrisoare deschisă, demiterea lui Dragnea nu pentru că era abuziv, ci pentru că nu era suficient de abuziv și pentru că nu dădea mai repede amnistia dorită de toți.

Revine Titus Corlățean, ministrul care a început bătaia de joc la adresa diasporei, în 2014, protejat de colegii săi parlamentari de o anchetă penală. Acum e suflu nou și numai bun de vicepremier.

Citește și C.Ex. al PSD a votat ca partidul să rămână la guvernare. Corlățean, propus vicepremier

O spoială stridentă, în care unii răi sunt trecuți în culise, iar alții, la fel de răi, retrași în culise până duminică, sunt aduși pe scenă ca actori nou nouți.

În loc să plece toți pe la vilele lor de oameni care au lucrat numai la stat și să ne lase în pace.

Comentarii

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -